13.9 C
București
sâmbătă, aprilie 20, 2024
AcasăMondenEchilibru schimbat în Survivor All Stars! Transformarea echipelor și transferurile emoționante dintre...

Echilibru schimbat în Survivor All Stars! Transformarea echipelor și transferurile emoționante dintre Războinici și Faimoși

Date:

Stiri Similare

Competitorii erau convinși că sunt pregătiți pentru orice încercări, însă noile întorsături le-au testat limitele. După cinci săptămâni tensionate de Survivor All Stars, o schimbare neașteptată a zguduit competiția, emoționând și publicul de acasă.

Competiția a început cu un joc motivant pentru recompensă. Triburile s-au străduit să câștige, iar scorul a fluctuat mereu. Tribul roșu s-a evidențiat, câștigând un festin delicios cu ingrediente pentru prepararea pastelor.

Aceasta va fi ultima oară când triburile vor avea actuala componență. Schimbări neașteptate urmează să apară”, le-a prevestit Daniel Pavel telespectatorilor, înainte de a aduce triburile la Consiliu.

La Consiliu, Faimoșii au votat spre duel, iar Jorge a fost ales pentru confruntare, în timp ce Jador a fost desemnat de consul TJ Miles. Încă nu știau surpriza ce urma. ”Acest Consiliu nu este ca altele; este ultimul cu voi sub acest format. Jador și Jorge, vă așteaptă decizii dificile. De acum, triburile rămân doar cu numele lor, componența se schimbă complet. Voi doi veți rescrie regulile competiției”, a dezvăluit Daniel Pavel.

Detalii despre noile grupări Survivor All Stars

Drept rezultat al deciziilor luate, Jorge a fost transferat la Războinici, iar Maria Lungu, Andrei Ciobanu și Alexandra Ciomag au trecut la Faimoși. Alți concurenți au rămas fideli triburilor originale. ”Sunt surprins să-i văd pe colegi alături de rivali. Abia aștept provocările care urmează, chiar dacă îi consider prieteni”, a mărturisit Ciobanu. Jocul a intrat într-o nouă etapă!

Multe lacrimi au fost vărsate în urma schimbării. Această mutare nu a fost primită cu bucurie și a stârnit valuri de emoție. Producătorii au căutat probabil să echilibreze forțele, dar Faimoșii par să fie în continuare mai slabi, mai ales când vine vorba de femei. Maria Chițu și Ștefania Ștefan au rămas alături de Războinici, iar mulți sperau că ele vor intra în competiție ca adversare pentru a spori interesul jocului.

A treia ediție a săptămânii a cincea din Survivor All Stars a dominat audiențele, ocupând primul loc în intervalul 21:29 – 24:26. Pe segmentul național de public între 21 și 54 de ani, PRO TV a înregistrat 7.5 puncte de rating și 27.3% cotă de piață, în timp ce următorul clasat avea 6.0 puncte de audiență și 22.1% cotă de piață. Peste 1.4 milioane de români au fost captivați de episodul schimbării, iar la momentul de vârf, la 21:52, numărul telespectatorilor a urcat la peste 1.7 milioane la PRO TV.

Fiți pe fază săptămâna viitoare, marți, miercuri și joi, de la ora 21:30, pentru noi episoade la PRO TV.

Maria Ivan
Maria Ivan
Cu peste 10 ani de experiență în jurnalism, Maria Ivan aduce o perspectivă profundă și informată asupra fiecărui subiect pe care îl abordează. Dedicația sa pentru adevăr și integritate se reflectă în fiecare articol, oferind cititorilor o analiză clară și echilibrată a evenimentelor curente.

Ultimele Stiri