Cel mai bun gratar electric

V-ați gândit vreodată cum ar arăta ieșirile voastre la iarbă verde dacă nu ar mai fi nevoie să faceți focul pentru a mânca grătar? Cum ar fi ca seara să ajungeți acasă fără a avea miros de fum îmbibat în haine și în părul vostru?

Dar cum ar fi dacă ați putea face grătar în bucătărie fără a mai fi nevoie să stați în ploaie și în frig doar pentru a putea mânca puțina carne sau legume la grătar?

Ei bine, a sosit vremea să vă achiziționați un grătar electric. Acesta vă oferă plăcerea de a simți gustul minunat al bucăților de carne așezate pe grătar și al legumelor ușor rumenite fără a mai fi nevoiți să îndurați nemilosul fum . Acest dispozitiv ne oferă confortul necesar procesului de gătire . Ne face munca mai ușoară atunci când pe nepregătite trebuie să organizați un grătar pentru prieteni sau rude micșorând timpul de gătire și evitând mirosul de fum.

Dacă achiziționați un astfel de produs, trebuie însă să aveți în vedere mai mulți factori . În continuare voi încerca să expun câteva sfaturi de urmat atunci când vreți să aveți în bucătăria dumneavoastră un grătar electric.

DESIGN-UL

Atunci când cumpărăm în produs, în primul rând trebuie să ne placă felul în care arată . În ceea ce privește grătarul electric, dimensiunile acestuia cât și suprafața de gătire sunt foarte importante.

Dacă ne dorim un produs care să nu ocupe mult loc în bucătărie, cel mai bun grătar electric ar fi unul de dimensiuni mici, care va putea fi pus oriunde, fără să deranjeze sau să distrugă în vreun fel decorul bucătăriei noastre. Dacă obișnuim să facem mâncare pentru multe persoane, atunci trebuie să avem în vedere că pentru acest lucru ne trebuie un grătar electric de dimensiuni mari.

Dacă alegem un grătar de dimensiuni mari, acesta ne poate permite să gătim pentru 3-4 persoane sau pentru 6-8 persoane. Unele oferă posibilitatea de a găti atât în partea de jos, cât și pe capac.

Printre modelele de grătare, întâlnim unele care au suprafața asemănătoare cu cea a grătarelor normale. Altele au suprafața formată dintr-o plită netedă care se încinge . Dar, dacă ne dorim ca grătarul nostru să dețină ambele suprafețe, există unele produse care au atât forma grătarului normal, cât și plita aceea netedă.

TEMPERATURI DE GĂTIRE

Dacă la grătarele normale nu prea putem să controlăm temperatura de gătire, la cele electrice acest lucru aduce un plus . Există grătare care ne permit să setăm temperatura de la 90 de grade Celsius la 200 de grade Celsius. De ce ne este de folos acest lucru? Ei bine, pentru a găti carnea folosim o anumită temperatură , o temperatură care să ajute la prepararea cărnii pe gustul tuturor. Dacă dorim să preparăm legume la grătar, vom opta pentru temperaturi mai mici ale grătarului, pentru lăsa să se gătească încet legumele, astfel încât să își păstreze savorea.

GARANȚIE ȘI SERVICE

Nu în ultimul rând, atunci când achiziționăm un astfel de produs trebuie să fim atenți la perioada în care se încadrează garanția. Găsim produse care au o garanție pornind de la 6 luni până la 2 ani. Vă recomand să cumpărați un grătar electric ce vă oferă garanție pe 2 ani. După ce ați găsit un astfel de produs, trebuie să vă asigurați că centrul service al produsului se află la o distantă apropiată de casa dumneavoastră. Cu siguranță nu v-ar conveni să trimiteți produsul pentru a fi reparat la 200-300 km distanță.

Acest dispozitiv, grătarul electric, este de folositor în orice bucătărie pentru că vă ușurează munca, reduce timpul de gătire al mâncării, vă permite să alegeți la ce temperatură doriți să preparați alimentele și se încadrează perfect în decorul bucătăriei dumneavoastră .

Având în vedere factorii expuși mai sus, în continuare vă voi oferi câteva exemple de grătare electrice care să vă satisfacă dorințele, dar care să vă și asigure o bună funcționare pe o perioadă mai lungă de timp .

Top gratare electrice raport calitate/pret

Nr. CrtIlustratieDescriere
1

Tefal Optigrill+ Wafles GC716D12

Mod manual cu 4 niveluri de temperatura pentru a gati toate tipurile de alimente. Detectarea automata a grosimii: temperatura este ajustata automat pentru dimensiunea si grosimea oricarui tip de aliment conform programelor automate. 6 programe automate si indicator pentru nivelul de gatire pentru gratar perfect preparat de fiecare data

Vezi pret si detalii

2

Tefal Supergrill XL GC461B34

Gratarul electric Tefal SuperGrill XL este partenerul ideal daca vrei sa iti impresionezi familia si prietenii cu un gratar perfect preparat si chiar pentru a gati orice fel de ingredient indiferent de ocazie. Il poti folosi atat in bucatarie, cat si afara, avand 2 pozitii pentru gratar si barbeque.

Vezi pret si detalii

3

Philips HD4417

Temperatura inalta a plitei electrice Philips capteaza in interiorul alimentelor toate sucurile si aromele. Aceasta se datoreaza faptului ca in momentul in care alimentele intra in contact cu suprafata gratarului, incep sa sfaraie si sa se rumeneasca, formand o crusta delicioasa care pastreaza in interior toata savoarea si toate aromele.

Vezi pret si detalii

4

Star-Light DGD-2107SS

Gratarul contine 6 programe automate de gatit din care poti alege in functie de preferinte. Tot ce trebuie sa faci este sa alegi una din cele 6 optiuni (bacon, pui, carnati, carne de vita, peste sau burger), sa setezi nivelul de preparare (rare, medium sau well done) si masa este gata.

Vezi pret si detalii

5

Russell Hobbs 22940-56

Acest model 2200W are controlul variabil al temperaturii. Acest lucru va permite sa gatesti cu precizie, ajustand caldura pentru a obtine calitatea pe care doriti. Designul subtire al acestui model inseamna ca poate fi usor de depozitat in pozitie verticala intre utilizari pentru a economisi spatiu.

Vezi pret si detalii