26.3 C
București
marți, iulie 16, 2024
AcasăMondenElena Ionescu vorbește deschis! Motivul real pentru care a fost exclusă din...

Elena Ionescu vorbește deschis! Motivul real pentru care a fost exclusă din Survivor All Stars. Roxana Nemeș nu ar fi trebuit să fie cea eliminată. Revelații surprinzătoare

Date:

Stiri Similare

Plecarea prematură a Elenei Ionescu de la Survivor All Stars, după doar două săptămâni, a lăsat mulți în uimire. Cu statutul de câștigătoare anterioară, ea era văzută ca un model pentru concurenți. Chiar dacă performanța sa nu a fost pe măsura așteptărilor, au existat și alți participanți care nu s-au comportat mai bine decât ea în competiție.

La scurt timp după ce a fost scoasă din joc, Elena Ionescu dezvăluie adevăratul motiv pentru care a fost forțată să părăsească competiția. Deși și-a formulat declarațiile într-un mod precaut, a devenit evident că a insinuat că decizia a venit din partea echipei de producție.

Roxana Nemeș, considerată a fi una dintre cele mai slabe participante de la Survivor All Stars, nu a contribuit cu punctaj pentru echipa sa și doar cu ajutorul lui Jador a reușit să marcheze de câteva ori acum, când jocul s-a bazat pe echipă.

Decizia producătorilor de a o elimina pe Elena Ionescu

Chiar și așa, Roxana Nemeș a reușit surprinzător să câștige confruntare după confruntare. Văzând-o câștigând dueluri, inclusiv cel împotriva Elenei Ionescu, multe persoane au început să aibă îndoieli.

„Nu am avut niciun dezavantaj, însă provocarea i-a fost avantajoasă pentru că nu se baza pe abilități sportive! Cu o înălțime mai mare și degete lungi, acea probă i s-a potrivit mai bine! Așa a avut o șansă!”, a menționat Elena Ionescu într-un interviu acordat FANATIK.

Se pare deci că fosta campioană sugerează că producția a selectat o probă care i-a favorizat pe Roxana Nemeș. Un rezultat care a venit ca urmare logică.

Similar, în confruntarea dintre Maria Lungu și Relu Pănescu se observă că provocarea alesă de producători a fost în favoarea Mariei, participanta cunoscând dificultățile lui Relu cu puzzle-urile și primind exact astfel de provocare.

Se pare că producătorii pun în scenă evenimentele de la Survivor, indiferent de implicarea votului publicului. Până acum, News18.ro a dezvăluit eliminările dinainte, bazându-se pur și simplu pe analiza materialului video difuzat.

Maria Ivan
Maria Ivan
Cu peste 10 ani de experiență în jurnalism, Maria Ivan aduce o perspectivă profundă și informată asupra fiecărui subiect pe care îl abordează. Dedicația sa pentru adevăr și integritate se reflectă în fiecare articol, oferind cititorilor o analiză clară și echilibrată a evenimentelor curente.

Ultimele Stiri