3.7 C
București
joi, februarie 22, 2024
AcasăMondenElena Ionescu, Zanni sau Jador? Care dintre cei 3 Faimoși a semnat...

Elena Ionescu, Zanni sau Jador? Care dintre cei 3 Faimoși a semnat cu PRO TV pentru o sumă enormă. Doar așa a aceptat să vină la Survivor All Stars

Date:

Stiri Similare

Elena Ionescu a reușit să obțină o sumă impresionantă de bani după participarea sa la Survivor All Stars, adunând în cont după doar două săptămâni în Republica Dominicană o sumă considerabilă. Zanni, câștigător al sezonului doi al Survivor România, ar avea un venit aproximativ egal, cu ceva peste 5.000 de euro pe lună. Pe de altă parte, Jador ar putea strânge lunar o sumă dublă, adică 10.000 de euro.

O nouă săptămână de Survivor All Stars, înseamnă și o nouă plecare din concurs. După ce în săptămâna anterioară Andreea Tonciu a fost eliminată din competiție, Elena Ionescu le-a făcut la rândul ei la revedere colegilor săi actuali.

Elena a reușit să reziste în competiție mai mult decât colega ei, adică timp de două săptămâni. În această perioadă, televiziunea PRO TV i-a oferit sume generoase de bani. Pentru cele două săptămâni de aventură în Republica Dominicană, s-a relatat că Elena Ionescu ar fi primit din partea PRO TV, suma de 5.000 de euro pentru fiecare săptămână de participare.

Elena Ionescu, cu venituri substanțiale urmare a prezenței în Survivor

Așadar, acest lucru înseamnă că Elena Ionescu a acumulat un total de 10.000 de euro pentru timpul petrecut la Survivor All Stars, o sumă remarcabilă mai ales în contextul economic actual.

Pe lângă aceste câștiguri, Elena a avut ocazia să se bucure și de experiența vieții în Republica Dominicană și de peisajele extraordinare, pe lângă spiritul competiției. Se poate spune că rezultatele sale la Survivor All Stars au fost foarte avantajoase pentru ea.

De menționat este că aceasta nu este prima dată când Elena Ionescu încasează sume mari din participarea la Survivor. În anul 2020, a câștigat primul sezon al Survivor, difuzat pe atunci de Kanal D, plecând acasă cu un premiu de 50.000 de euro, plus alte mii de euro pentru rezistența sa în concurs. Sumele adunate de ea de-a lungul timpului din astfel de competiții sunt cu adevărat considerabile.

Maria Ivan
Maria Ivan
Cu peste 10 ani de experiență în jurnalism, Maria Ivan aduce o perspectivă profundă și informată asupra fiecărui subiect pe care îl abordează. Dedicația sa pentru adevăr și integritate se reflectă în fiecare articol, oferind cititorilor o analiză clară și echilibrată a evenimentelor curente.

Ultimele Stiri