3.7 C
București
joi, februarie 22, 2024
AcasăMondenElena Marin, exclusă din cuprinsul Survivor All Stars! Reviriment neașteptat! Cine a...

Elena Marin, exclusă din cuprinsul Survivor All Stars! Reviriment neașteptat! Cine a fost nominalizat de Jador pentru eliminare? Nu e Zanni

Date:

Stiri Similare

Ediția de joi seară a competiției Survivor All Stars a venit cu un moment neanticipat. Înainte fusesem deja informați de Viperele Vesele că Roxana Nemeș va părăsi emisiunea și majoritatea se așteptau la înfrângerea ei într-un duel. Totuși, lucrurile nu au stat așa, iar realizatorii emisiunii au optat pentru creșterea suspansului.

Astfel, Roxana Nemeș renunță la participarea în Survivor, iar ca și în sezonul precedent, problemele de sănătate sunt de vină. Daniel Pavel va anunța detaliile în curând. În această conjunctură, cine va fi sugerat să părăsească competiția? Cum se întâmplă, Jador nu și-a onorat promisiunea și a acționat în cele din urmă corect din toate perspectivele.

Zanni va rămâne în afara zonei de duel. Jorge, care s-a confruntat atât cu probleme medicale, cât și cu performanțe slabe pe parcursul probelor, va fi cel văzut de echipă ca următorul care ar trebui să se întoarcă acasă, pe când Jador va decide ca Elena Marin să fie cea care trebuie să își joace ultima carte.

Revoltă în cadrul Survivor All Stars

Elena nu va putea să rămână concentrată la nivelul necesar și, chiar dacă a fost plină de zel la începutul aventurii, va trebui să părăsească competiția. Se pare că lipsa de remarcație individuală a influențat și ea.

Drept urmare, Jorge continuă să rămână în Republica Dominicană, iar echipa Faimoșilor se bază acum numai pe Ana Porgras și Ștefania Stănilă. Se prefigurează că săptămâna viitoare va apărea o altă celebritate feminină pentru a restabili echilibrul.

Viperele Vesele a oferit detaliile legate de eliminarea surpriză a Elenei Marin și a împărtășit și rezultatele probei de recompensă. Războinicii sunt victorioși cu 7-2, iar echipa de celebrități pierde treptat interesul publicului care se pasionează și de aspectul sportiv al programului.

Maria Ivan
Maria Ivan
Cu peste 10 ani de experiență în jurnalism, Maria Ivan aduce o perspectivă profundă și informată asupra fiecărui subiect pe care îl abordează. Dedicația sa pentru adevăr și integritate se reflectă în fiecare articol, oferind cititorilor o analiză clară și echilibrată a evenimentelor curente.

Ultimele Stiri