13.2 C
București
duminică, februarie 25, 2024
AcasăȘtiriEști abonat la ENEL, Hidroelectrica sau Electrica Furnizare? Nemulțumiri serioase referitoare la...

Ești abonat la ENEL, Hidroelectrica sau Electrica Furnizare? Nemulțumiri serioase referitoare la facturile din luna ianuarie. Informații vitale pentru toți abonații

Date:

Stiri Similare

Clienții Electrica Furnizare au fost înștiințați printr-o nouă comunicare de la furnizorul de energie electrică. Această notificare vizează facturile din luna ianuarie. În trecut, și consumatorii de la ENEL și în mod particular cei de la Hidroelectrica s-au confruntat cu asemenea situații. Nu demult, utilizatorii aplicației ENGIE s-au lovit de o disfuncționalitate care a durat peste zece zile.

Electrica Furnizare a făcut public, printr-un mesaj pe site-ul myelectrica.ro, că execută modernizări avansate la sistemele lor informatice. Scopul acestor modernizări este îmbunătățirea experienței clientului cu serviciile oferite.

În intervalul 1-31 ianuarie, abonații care intenționează să folosească platforma se vor confrunta cu restricții privind accesul la anumite caracteristici.

„Facem mai multe modernizări avansate la sistemele noastre de informații pentru a îmbunătăți serviciile pe care tu le utilizezi; așadar, în perioada de la 1 la 31 ianuarie 2024, accederea la anumite funcțiuni pe care le folosești în interacțiunea cu noi va fi limitată”, menționează compania.

Facturile vor sosi întârziate

De asemenea, Electrica Furnizare a dat detalii referitoare la facturile care vor fi emise în această perioadă. Ei informează că facturile vor sosi mai târziu decât data stabilită inițial, mai exact, în a doua jumătate a lunii februarie.

În plus, termenul de plată a facturilor se va calcula în funcție de data la care aceastea au fost emise.

„Factura ta pentru consumul de energie electrică și/sau gaze naturale va fi emisă și livrată la tine într-o dată diferită de cea cu care ești obișnuit, respectiv în a doua jumătate a lunii februarie, iar data limită de plată va fi determinată de când a fost generată factura. Pentru mai multe informații, te invităm să vizitezi electricafurnizare.ro”, comunică firma.

Maria Ivan
Maria Ivan
Cu peste 10 ani de experiență în jurnalism, Maria Ivan aduce o perspectivă profundă și informată asupra fiecărui subiect pe care îl abordează. Dedicația sa pentru adevăr și integritate se reflectă în fiecare articol, oferind cititorilor o analiză clară și echilibrată a evenimentelor curente.

Ultimele Stiri