13.9 C
București
sâmbătă, aprilie 20, 2024
AcasăEconomieEști client al acestei bănci? Evită să plătești cu cardul pentru acest...

Ești client al acestei bănci? Evită să plătești cu cardul pentru acest serviciu! Este un avertisment pentru toți clienții

Date:

Stiri Similare

Ești titular de cont la această instituție financiară? Descoperă ce îți rezervă banii tăi atunci când folosești cardul în altă țară. Banca emite un comunicat critic pentru toți utilizatorii săi.

Pentru cei care au un cont la această bancă, o avertizare specială referitoare la utilizarea cardurilor a fost publicată. Ce se întâmplă dacă le folosești peste hotare?

ING România aduce vești pozitive pentru clienții băncii. Acestea sunt legate de utilizarea cardului pe parcursul călătoriilor internaționale. Ce ar trebui să știe cei care au încheiat un acord cu ING Bank?

ING Bank explică faptul că fiecare dintre clienții săi are capacitatea de a efectua plăți și transferuri convenabile în alte națiuni. În plus, clienții se vor bucura de un plus – funcția de Geolocalizare.

ING Bank, declarație privind utilizarea cardului peste granițe

Ce implicații are această caracteristică? Mai întâi de toate, mai multă protecție. Astfel, instituția bancară va fi conștientă de orice mișcare a fondurilor tale, îți oferind posibilitatea să intervii dacă apare vreo situație neprevăzută.

Prin urmare, sistemele bancare vor monitoriza locul din care se efectuează operațiunile bancare cu ajutorul cardurilor clienților. Acest lucru adaugă un strat suplimentar de securitate la utilizarea cardurilor oriunde pe glob.

„Probabil că de multe ori ți-ai imaginat călătorind prin lume. Ai aflat atâtea întâmplări încât ai încerca orice pentru a le experimenta! Cu toate acestea, în ciuda avansului tehnologic în transport, să iei o cafea la București și după doar 5 minute să faci cumpărături la Barcelona nu este foarte probabil!

Dacă ești în România și, după câteva minute, realizezi tranzacții dintr-o altă țară sau continent și ai activată funcția de Geolocalizare, sistemul Home’Bank va reacționa și poate să oprească următoarele operațiuni improbabile, care pornesc din alte zone geografice: plățile la POS, transferurile de fonduri, și activitățile din Home’Bank, precum încercările de autentificare în aplicație, consultarea detaliilor cardului sau autorizarea tranzacțiilor securizate”, transmit reprezentanții ING Bank.

Maria Ivan
Maria Ivan
Cu peste 10 ani de experiență în jurnalism, Maria Ivan aduce o perspectivă profundă și informată asupra fiecărui subiect pe care îl abordează. Dedicația sa pentru adevăr și integritate se reflectă în fiecare articol, oferind cititorilor o analiză clară și echilibrată a evenimentelor curente.

Ultimele Stiri