13.9 C
București
sâmbătă, aprilie 20, 2024
AcasăEconomieEști client al CEC Bank cu cont sau card? Beneficiezi GRATIS de...

Ești client al CEC Bank cu cont sau card? Beneficiezi GRATIS de aceste oferte! Află dacă ești eligibil

Date:

Stiri Similare

CEC Bank vine în întâmpinarea clienților săi cu numeroase beneficii. Totuși, nu toți sunt conștienți de aceste avantaje. Totul este extrem de simplu.

Dacă ai un cont la CEC Bank, trebuie să știi despre ”Pachetul Student Free”. Ce reprezintă acesta? Este un sistem de fidelizare care te răsplătește cu puncte. Aceste puncte pot fi schimbate în recompense.

Programul este creat special pentru studenți și premiază activitatea bancară susținută, fie că e vorba despre economisirea fondurilor, utilizarea cardului pentru plăți, achitarea facturilor sau reîncărcarea cartelelor preplătite, aceste acțiuni ajută la acumularea de puncte.

În schimb, banca răsplătește aceste acțiuni, fie că tranzacțiile sunt realizate în țară sau în afara ei.

Ce cadouri poți obține pe loc de la CEC Bank

Pentru a face totul și mai atractiv, CEC Bank a implementat jocul “Play&Win” direct în aplicația de Mobile Banking, permițând clienților să câștige diverse cadouri.

Clienții pot beneficia fără costuri de la obiecte precum termosuri pentru călătorie și baterii externe, la difuzoare bluetooth, căști de calitate superioară și ghiozdane anti-furt cu port USB pentru încărcare, și nu în ultimul rând, valize de dimensiune pentru cabina avionului.

Aceste beneficii se obțin în funcție de numărul de puncte adunate. Unele dintre aceste recompense au și o valoare considerabilă, semn că reprezentanții CEC Bank sunt generoși.

Prin aceste metode, banca își arată interesul față de obiectivele tineretului, stimulându-i să economisească și să fie prudenți, oferindu-le în același timp diverse recompense.

Maria Ivan
Maria Ivan
Cu peste 10 ani de experiență în jurnalism, Maria Ivan aduce o perspectivă profundă și informată asupra fiecărui subiect pe care îl abordează. Dedicația sa pentru adevăr și integritate se reflectă în fiecare articol, oferind cititorilor o analiză clară și echilibrată a evenimentelor curente.

Ultimele Stiri