6.9 C
București
marți, februarie 27, 2024
AcasăȘtiriEsti client DIGI RDS RCS pentru servicii de internet sau televiziune? Ai...

Esti client DIGI RDS RCS pentru servicii de internet sau televiziune? Ai ocazia să achiti doar 50% din aceste facturi. Iată ce pași trebuie să urmezi cât mai curând posibil

Date:

Stiri Similare

Este din ce în ce mai esențial să optezi pentru un pachet de servicii care să răspundă cerințelor tale. DIGI RCS-RDS propune o promoție atractivă pentru cei care decid să își aducă numerele de telefon în rețeaua lor, promițând tarife avantajoase și beneficii considerabile. În cazul în care aveți deja încheiat un contract pentru servicii de cablu sau internet, aveți posibilitatea să adăugați un serviciu suplimentar datorită promoției actuale foarte avantajoase.

Portându-ți numărul la DIGI RCS-RDS, vei beneficia nu doar de păstrarea numărului de telefon actual, dar și de tarife preferențiale, acces la internet fără limită și minute pentru convorbiri internaționale. De fapt, vei cheltui doar jumătate din costul actual al facturilor.

Compania facilitează trecerea la serviciile lor, fiind o opțiune profitabilă și ușor de realizat. Prin transferul unuia sau mai multor numere, costul abonamentului Nelimitat se reduce semnificativ.

  • 1 Număr transferat: 2.5 euro/lună cu TVA (față de 5 euro/lună cu TVA) pentru o perioadă de 6 luni
  • 2 Numere transferate: 2 euro/lună cu TVA (față de 4 euro/lună cu TVA) pentru o perioadă de 6 luni
  • 3 Numere transferate: 1.75 euro/lună cu TVA (față de 3.5 euro/lună cu TVA) pentru o perioadă de 6 luni
  • 4 Numere transferate: 1.5 euro/lună cu TVA (față de 3 euro/lună cu TVA) pentru o perioadă de 6 luni.

Cum să beneficiezi de portarea numărului online

Procedura de schimbare a numărului de telefon în rețeaua DIGI RCS-RDS online este foarte practică și accesibilă. Clienții sunt capabili să își păstreze numărul de telefon și să aleagă pachetul care le convine cel mai bine.

Transferul se poate efectua atât pentru numere pe sistem preplătit, cât și pentru abonamente provenind de la alți operatori. Există două modalități de portare: complet online sau prin vizitarea oricărui magazin DIGI RCS-RDS.

Selecția abonamentului: Clienții își vor alege pachetul dorit din oferta Nelimitat.

Introducerea informațiilor personale: Se completează adresa și se stabilește perioada contractului.

Alegerea metodei de portare: Clienții vor putea selecta opțiunea preferată pentru transfer.

Pentru cartele Prepay: Va trebui introdusă seria cartelei SIM.

Pentru abonamente tip Postpaid: Este necesar codul de client de la operatorul actual.

Urmand acești pași ușori, în numai 3 zile lucrătoare, numărul de telefon va fi activ pe rețeaua DIGI RCS-RDS, permitând accesul la toate avantajele abonamentului Nelimitat ales.

Maria Ivan
Maria Ivan
Cu peste 10 ani de experiență în jurnalism, Maria Ivan aduce o perspectivă profundă și informată asupra fiecărui subiect pe care îl abordează. Dedicația sa pentru adevăr și integritate se reflectă în fiecare articol, oferind cititorilor o analiză clară și echilibrată a evenimentelor curente.

Ultimele Stiri