6.9 C
București
marți, februarie 27, 2024
AcasăEconomieEști client ING Bank? Se anunță modificări importante pentru contul tău bancar!

Ești client ING Bank? Se anunță modificări importante pentru contul tău bancar!

Date:

Stiri Similare

2024 marchează o perioadă de transformări pentru clienții ING Bank. Esta crucial de cunoscut aceste schimbări care îi vizează pe toți utilizatorii.

Ca deținător de cont la ING Bank, trebuie să fiți la curent că se implementează anumite schimbări. Acestea sunt menite a spori securitatea online, deci nu ar trebui să constituie un motiv de îngrijorare.

În această direcție, ING Bank a introdus o nouă funcție în secțiunea „Mai multe – Securitate și login – Geolocalizare” din Home’Bank. Accesarea și utilizarea acestei funcții sunt simplificate, iar utilizatorii sunt încurajați să profite de avantajele acesteia.

Prin implementarea geolocalizării, intenția băncii este de a perfecționa serviciile pentru fiecare client. De asemenea, se urmăresc și alte îmbunătățiri ale serviciilor bancare.

Dacă observi modificări în aplicație, acestea sunt probabil pregătiri pentru alte îmbunătățiri care urmează să fie dezvăluite, toate în favoarea clienților.

Modificări ING Bank aplicabile tuturor deținătorilor de cont

ING Bank a adăugat în Home’Bank, la secțiunea „Mai multe – Securitate și login – Geolocalizare”, instrucțiuni clare despre cum să activezi și să utilizezi această nouă opțiune. ING Bank solicită tuturor utilizatorilor să se familiarizeze cu aceste caracteristici pentru a-și întări securitatea în mediul online.

Pe lângă funcția de geolocalizare adăugată recent, ING Bank dorește ca anul 2024 să fie generos și pozitiv pentru întreaga sa bază de clienți. Mesajul transmite dorința de a asigura o experiență bancară sporită pentru fiecare utilizator.

ING Bank reafirmă dorința de a dezvolta continuu un Home’Bank din ce în ce mai performant, punând accent pe inovație și pe îmbunătățirea continuă a serviciilor online pentru clienți.

Pentru anul în curs, ING Bank subliniază că rămâne un aliat de încredere pentru clienți, angajându-se să ofere soluții bancare de ultimă oră, sigure și ușor de folosit, menținând pasul cu ultimele avansuri din sectorul tehnologiilor financiare”, declară reprezentanții ING Bank.

Maria Ivan
Maria Ivan
Cu peste 10 ani de experiență în jurnalism, Maria Ivan aduce o perspectivă profundă și informată asupra fiecărui subiect pe care îl abordează. Dedicația sa pentru adevăr și integritate se reflectă în fiecare articol, oferind cititorilor o analiză clară și echilibrată a evenimentelor curente.

Ultimele Stiri