14.4 C
București
duminică, februarie 25, 2024
AcasăPoliticăEx-partenerul luminoasei Denise Rifai se lansează în cursa pentru președinția țării! Din...

Ex-partenerul luminoasei Denise Rifai se lansează în cursa pentru președinția țării! Din ce formațiune politică face parte și care este situația lui Marcel Ciolacu și Mircea Geoană

Date:

Stiri Similare

Odată ce alegerile pentru funcția prezidențială se apropie, partidele mari încă nu și-au nominalizat reprezentanții. În trecut, de asemenea, identitățile celor ce au candidat pentru conducerea Palatului Cotroceni au fost dezvăluite aproape de finalul campaniei. Social democrații, după era Ion Iliescu, nu au mai cucerit cel mai înalt post în stat, dar acum sunt mai deciși ca oricând să câștige.

Curent, PSD ia în calcul mai mulți aspiranți pentru acest rol, inclusiv pe Marcel Ciolacu sau Mircea Geoană. Ambii sunt posibili candidați, însă e posibil ca finalul să-i excludă de pe listă.

Pe de altă parte, un alt ex-lider al PSD și-a declarat deja intențiile de a candida. Este vorba despre Eugen Orlando Teodorovici, ex-ministru al Finanțelor și ex-președinte executiv al PSD în perioada Vioricai Dăncilă.

Teodorovici a avut, în trecut, o poveste amoroasă cu renumita Denise Rifai, pe când aceasta era reporter la Realitatea TV. Odată ajunsă un star al televiziunii, puține detalii despre viața ei privată au mai fost dezvăluite.

Partidul ales de Eugen Orlando Teodorovici pentru prezidențiale

Teodorovici va intra în competiția pentru președinție reprezentând o nouă grupare politică, fondată cu numai două luni în urmă.

Blocul Suveranist Român (BSR), cu un ambițios Plan de țară poreclit „A Treia Republică”, caută să unească mișcările național-suveraniste și să câștige alegerile din 2024, conform unui anunț oficial.

Eugen Orlando Teodorovici

Blocul Suveranist Român – BSR este alcătuit dintr-o alianță impresionantă de partide, printre liderii săi numărându-se Silviu Crăiescu din Partidul Dreapta Republicană, Ninel Peia din Partidul Neamul Românesc, Generalul Constantin Onişor tot din Partidul Neamul Românesc, Dan Chitic de la Coaliția pentru Națiune, Florin Eremia din cadrul BSR, Secretarul General Cosmin Vătafu de asemenea din BSR, Negre Tudor din Partidul Reformator, Stelian Sima de la Partidul Uniunea Populară Social Creștină și Mihai Cristian de la Partidul Patria.

„Acest bloc, format dintr-o sumă de partide unite sub o singură steag, marchează un moment unic în arena politică a României. Blocul concentrează figuri cu ideologii variate, dar cu un efort comun spre o schimbare semnificativă. Anunțul candidaturii lui Eugen Teodorovici pentru funcția de președinte al României în 2024 amplifică încrederea în capacitatea Blocului Suveranist Român de a oferi soluții reale dificultăților naționale”, se adaugă în comunicat.

Maria Ivan
Maria Ivan
Cu peste 10 ani de experiență în jurnalism, Maria Ivan aduce o perspectivă profundă și informată asupra fiecărui subiect pe care îl abordează. Dedicația sa pentru adevăr și integritate se reflectă în fiecare articol, oferind cititorilor o analiză clară și echilibrată a evenimentelor curente.

Ultimele Stiri