3.7 C
București
joi, februarie 22, 2024
AcasăȘtiriFără LIDL sau Kaufland! Auchan aduce un cadou de nerefuzat pentru fiecare...

Fără LIDL sau Kaufland! Auchan aduce un cadou de nerefuzat pentru fiecare cumpărător care pășește în magazin. Ce trebuie să faci până la 6 februarie

Date:

Stiri Similare

Auchan a demarat luna februarie cu ambiție, încercând să-și surclaseze concurenții de la LIDL și Kaufland. Lanțul de magazine oferă numeroase surprize pentru clienții săi și îi îndeamnă să creeze rapid carduri de loialitate. Fondurile investite în achiziții se convertesc în puncte, care, odată acumulate în număr mare, se pot schimba pentru cupoane de discount.

Bucuria consumatorilor este amplificată de alte promoții actuale pe care Auchan le organizează și care merită atenția. Spre exemplu, până la data de 6 februarie, există o ofertă atractivă pentru cafea și ceai. Aceste produse beneficiază încă de prețuri reduse, fiind mai convenabile acum decât în alte locuri.

„Profită de ofertele noastre deosebite prezentate în cadrul evenimentului dedicat cafelei și ceaiului, valide până la 6 februarie! Selectează din diversitatea de opțiuni disponibile și savurează reducerile aplicate atât la cafea și ceai, cât și la espressor sau ibric. Ocazie ideală pentru cei îndrăgostiți de băuturile calde!”, declară reprezentanții Auchan.

Promoții în lanț la Auchan

În plus, odată cu sosirea lunii februarie, Auchan anunță și alte promoții, asemenea unor daruri minunate pentru cumpărători. Cum ar fi, de pildă, actuala reducere de 15% la toate produsele de styling TAFT.

„Perioada Sărbătorii Iubirii este aici, la Auchan!

Acum este timpul ideal să-i impresionezi pe cei dragi cu gesturi pline de semnificație și momente memorabile. Explorează selecția noastră vastă de produse, toate gata să ofere surâsuri și fericire. ??? Vizitează-ne în magazin și descopera ??? flori, parfumuri, dulciuri, produse cosmetice, lumânări aromate și multe alte delicii.

 Fiecare dar reprezintă o expresie a iubirii și admirației. Oferă-i persoanei iubite doar ce e mai bun și mai frumos!”, împărtășesc reprezentanții Auchan.

Până în acest moment, LIDL și Kaufland nu au replicat cu oferte similare pentru a se opune campaniilor promotionale ale principalului lor competitor în prezent.

Maria Ivan
Maria Ivan
Cu peste 10 ani de experiență în jurnalism, Maria Ivan aduce o perspectivă profundă și informată asupra fiecărui subiect pe care îl abordează. Dedicația sa pentru adevăr și integritate se reflectă în fiecare articol, oferind cititorilor o analiză clară și echilibrată a evenimentelor curente.

Ultimele Stiri