19 C
București
miercuri, aprilie 17, 2024
AcasăȘtiriFiecare angajat, indiferent că activează în sectorul public sau privat, poate primi...

Fiecare angajat, indiferent că activează în sectorul public sau privat, poate primi 15.000 de lei de la guvern dacă îndeplinește această condiție! Depuneți o solicitare acum, s-a aprobat o nouă lege!

Date:

Stiri Similare

Instituția responsabilă la nivel județean pentru plasarea forței de muncă (AJOFM) propune stimulente impresionante pentru a promova flexibilitatea în ceea ce privește angajarea cetățenilor.

Cosmin Roșu, conducătorul AJOFM Sibiu, a menționat că cei care optează pentru un post prin agenție pot beneficia de bonusuri substanțiale, variind între 1.000 și 15.000 de lei.

Unul dintre beneficii este bonusul pentru schimbarea domiciliului, acordat celor care acceptă un post la peste 50 de kilometri distanță și hotărăsc să se mute în acel oraș. Acest bonus se adresează în special celor care se relocă în zone defavorizate, după cum definește lista anuală a Ministerului Muncii.

Roșu a accentuat rolul esențial al programelor de mobilitate care sunt create pentru a încuraja angajarea în zonele cu multe oportunități de muncă, dar și pentru a ajuta persoanele care fac naveta zilnic. Astfel, sunt disponibile bonusuri pentru angajați care lucrează la peste 15 km departare de casă și care călătoresc frecvent la job. Ei sunt eligibili să primească un ajutor financiar timp de un an pentru a suporta costurile navetei.

Susținere pentru cei care doresc o schimbare în carieră

Directorul AJOFM Sibiu a precizat că aceste inițiative se adresează nu doar celor fără loc de muncă, ci oricui este în căutarea unei noi oportunități profesionale. Agenția prezintă consiliere, mediere și posibilități de angajare pentru toți cei interesați să-și schimbe locul de muncă sau domeniul profesional.

În plus, Roșu a subliniat că AJOFM nu servește exclusiv ca o platformă pentru șomeri, ci oferă asistență și informații utile pentru oricine dorește să se dezvolte profesional.

Maria Ivan
Maria Ivan
Cu peste 10 ani de experiență în jurnalism, Maria Ivan aduce o perspectivă profundă și informată asupra fiecărui subiect pe care îl abordează. Dedicația sa pentru adevăr și integritate se reflectă în fiecare articol, oferind cititorilor o analiză clară și echilibrată a evenimentelor curente.

Ultimele Stiri