26.3 C
București
marți, iulie 16, 2024
AcasăMondenFinalul Survivor All Stars e pe aproape? S-a ivit un obstacol colosal....

Finalul Survivor All Stars e pe aproape? S-a ivit un obstacol colosal. Ana Porgras a provocat o situație complicată

Date:

Stiri Similare

Deși Survivor All Stars rămâne pe primul loc când vine vorba de audiență, PRO TV întâmpină o piedică serioasă. Pe diverse grupuri din rețele sociale au început să apară numeroase reclamații din partea susținătorilor legate de îmbrăcămintea participantelor. Conflictul a izbucnit odată cu controversa creată de Jador, implicând-o și pe Ana Porgras în ecuație.

Fosta campioană de gimnastică a declarat că nu mai este dispusă să concureze pentru grupul său, dar mai târziu a adăugat puncte în contul echipei Faimoși, câștigând în fața uneia dintre cele mai competente Războinice, Maria Chițu. Ana Porgras a devenit astfel un subiect fierbinte pe internet, unde comentariile critice la adresa ei au curs încontinuu.

Mulți utilizatori online s-au declarat nemulțumiți că PRO TV difuzează în mod constant imagini cu spatele concurentelor care poartă bikini tip tanga, expunându-și fără rezerve posteriorul într-un interval orar în care mulți copii privesc televizorul. Unii dintre ei au sugerat chiar că vor face plângeri oficiale la Consiliul Național al Audiovizualului.

Mari probleme pentru PRO TV

Pentru PRO TV, o astfel de situație ar reprezenta un semnal de alarmă, putând să se confrunte cu sancțiuni publice sau cu o amendă. Iar în caz de agravare a situației, există probabilitatea ca emisiunea să fie închisă mai devreme decât e planificat, deși acesta este un scenariu puțin probabil.

Ana Porgras este una din concurentele care se prezintă în haine foarte sumare pe parcurs. La fel, Alexandra Duli, dar nu sunt singure. Totuși, aceste două sunt cele mai observate, iar opțiunea lor de a purta haine atât de minimale, în special într-un context competițional sportiv, nu le este în favoare.

Maria Ivan
Maria Ivan
Cu peste 10 ani de experiență în jurnalism, Maria Ivan aduce o perspectivă profundă și informată asupra fiecărui subiect pe care îl abordează. Dedicația sa pentru adevăr și integritate se reflectă în fiecare articol, oferind cititorilor o analiză clară și echilibrată a evenimentelor curente.

Ultimele Stiri