3.7 C
București
joi, februarie 22, 2024
AcasăȘtiriFirma românească ce crește salariile personalului cu 42% și oferă beneficii de...

Firma românească ce crește salariile personalului cu 42% și oferă beneficii de sănătate de până la 5.000 de lei

Date:

Stiri Similare

O veste excelentă pentru angajații unei dintre firmele cu mari profituri din România: vor avea parte de un salt de 42% la salariu în următoarea perioadă de doi ani, prima majorare fiind înregistrată deja de la începutul lunii februarie a anului curent.

Și surprinzător, nu este cazul Hidroelectrica, ci al Chimcomplex, cel mai mare producător de chimicale din regiune, cu platforme industriale la Onești și Râmnicu Vâlcea. Compania va oferi, de asemenea, tichete de masă cu o valoare crescută de la 35 la 40 de lei.

„Această creștere considerabilă a compensațiilor financiare cu 42% pe parcursul a doi ani reprezintă principalul punct de atracție al noului acord colectiv de muncă. Ajustat la cadrul fiscal actual, această creștere depășește standardul din industrie și reprezintă unul dintre cele mai generoase sporuri salariale din țară. Contractul a fost negociat cu jumătate de an mai repede înainte de expirarea celui precedent, cu scopul de a ajuta angajații afectați de creșterea costurilor de viață”, a declarat Ștefan Vuza, Președintele Consiliului de Administrație al Chimcomplex.

Plus, beneficii medicale prin abonament privat

Într-un context european unde măririle de salariu sunt în medie de 5,5%, iar în România de 11%, această companie depășește așteptările.

„Conform cu politicile fiscale actuale și depășind așteptările din domeniu, această creștere semnificativă a salariilor este cea mai mare din țară. Am negociat noul acord colectiv de muncă cu un avans de șase luni față de termenul de expirare al celui anterior pentru a sprijini angajații afectați de inflația din economie”, a adăugat Ștefan Vuza, citat de Gazeta Vâlceană.

Mai mult, angajații vor beneficia și de un plan de sănătate privat ce include peste 300 de investigații de laborator, consulturi la doctori de familie și specialiști, precum și proceduri de imagistică medicală (ecografii, RMN, CT), disponibile gratuit până la un limită anuală de 5.000 lei pentru fiecare angajat.

Maria Ivan
Maria Ivan
Cu peste 10 ani de experiență în jurnalism, Maria Ivan aduce o perspectivă profundă și informată asupra fiecărui subiect pe care îl abordează. Dedicația sa pentru adevăr și integritate se reflectă în fiecare articol, oferind cititorilor o analiză clară și echilibrată a evenimentelor curente.

Ultimele Stiri