19 C
București
miercuri, aprilie 17, 2024
AcasăMondenFlorin Ristei, internat în spital după ce s-a despărțit de Naomi Hedman:...

Florin Ristei, internat în spital după ce s-a despărțit de Naomi Hedman: „A fost la un pas de a muri”. Primele cuvinte ale celebrității

Date:

Stiri Similare

După o perioadă tumultoasă, Florin Ristei a simțit pe propria piele urmările unei despărțiri dramatice, ajungând chiar să fie internat în spital.

După o relație de lungă durată, Florin Ristei și Naomi Hedman au ales să își ia rămas bun unul de celălalt. Deși mulți anticipau că vor ajunge în fața altarului, în cele din urmă s-a produs o ruptură în loc de nuntă.

Mulți nu sunt la curent cu faptul că Florin Ristei a fost extrem de afectat de aceste schimbări. Speak a scos la iveală faptul că starul a necesitat îngrijire medicală de urgență.

„Trebuie să știți că Ristei abia dacă a scăpat cu viață în aceste zile,” a mărturisit Speak. Deși situația părea gravă, Florin Ristei a declarat că în realitate nu a fost atât de sever, chiar dacă s-a simțit destul de rău.

Se pare că oboseala cumulată l-a determinat să se prezinte la unitatea de primiri urgențe. A experimentat un episod de panică, influențat de stresul intens și de insuficiența odihnei.

Florin Ristei a necesitat îngrijiri medicale după ce s-a separat de Naomi Hedman

„Nu am fost pe moarte. Am ajuns la spital obosit. Cântând la bas, am avut un amețeală puternică. Am încercat să rezist, iar apoi am hotărât . Am ajuns la spital. Se pare că am avut și o ușoară criză de panică.

Nu mă simt perfect nici acum. Simt o ușoară arsură la cap, însă sunt în regulă. Sunt lipsit de odihnă. Programul meu este încărcat, începând cu Neatza de dimineață, până la filmările pentru Te cunosc de undeva!, și apoi repetițiile pentru concertul din 8 martie”, a explicat Florin Ristei.

„A fost foarte rău. Acum s-a recuperat, este printre noi, se simte bine. I-am sugerat să încetinească ritmul, pentru că sănătatea este crucială”, a adăugat Speak.

Naomi Hedman, cum a reacționat când a auzit că fostul ei partenr a fost în stare de urgență? Ea nu a făcut nicio remarcă directă, dar a publicat un mesaj enigmatic pe rețeaua sa de socializare.

„Nimeni din această lume nu îți poate lua ceea ce îți aparține cu adevărat”, a fost postarea făcută de vedetă.

Maria Ivan
Maria Ivan
Cu peste 10 ani de experiență în jurnalism, Maria Ivan aduce o perspectivă profundă și informată asupra fiecărui subiect pe care îl abordează. Dedicația sa pentru adevăr și integritate se reflectă în fiecare articol, oferind cititorilor o analiză clară și echilibrată a evenimentelor curente.

Ultimele Stiri