Cel mai bun aparat de masaj anticelulitic cu benzi

Celulita este din păcate una din cele mai des întâlnite probleme estetice ale unei femei. Cu toate că nu trebuie încurajat un standard de frumusețe nerealist, de manechin prea suplu, femeile își doresc mereu să devină slabe sau să își mențînă silueta.

Medicii spun că celulita nu este neapărat o boală, dar te poate supără aproape la fel de tare că o afecțiune. Pe piață există o mulțime de remedii anticelulită , creme, unguente, masaje. Aparatul de masaj cu benzi rămâne totuși cea mai bună metodă.

Atunci când constați că s-a instalat celulita, trebuie să cunoșți anumite noțiuni cu privire la această problema estetică. Cele trei straturi ale pielii: epiderma, derma și hipodermă comunica între ele. Hipodermă este locul unde se formează celulita. Acest strat este compus în mare parte din țesut adipos. Stratul exterior este legat de cel mijlociu prin țesut conjunctiv, Când aceste legături se întind, se crează denivelări în structura pielii, creând un aspect neuniform , asemănător unei coji de portocală.

Celulita afectează femeile de toate vârstele, indiferent de greutatea corporală. Este bine de reținut că celulita nu afectează doar persoanele cu kilograme în plus. Ea poate apărea și la persoanele slabe sau cu greutate normală. De altfel există persoane supraponderale cu un aspect impecabil al pielii.

Deci dacă ai kilograme în plus, nu înseamnă că ai automat și celulită. Cauzele apariției ei se leagă de moștenirea genetică și de activitatea hormonală a fiecărei persoane.

Tipuri de celulită

Tipul de celulită pe care îl ai este principalul factor care te determina să achiziționezi un aparat de masaj anticelulitic. Există următoarele categorii:

  • Moale
  • Fibroasă
  • Endomatoasă
  • Mixtă

Orice fel de celulită are trei grade măsurate în funcție de cât este de vizibilă. Celulita de gradul întâi este vizibilă atunci când pielea este strânsă între degete, cea de gradul doi este vizibilă când corpul este în picioare, în poziție stand în picioare, iar cea de gradul trei este vizibilă tot timpul.

Masajul anticelulitic este cea mai folosită și simplă metodă de înlăturare a celulitei. Dacă este executat cu regularitate, ajută la distrugerea fizică a țesutului celulitic, netezind suprafața pielii. Acest masaj stimulează absorbția de substanțe cu efect anticelulitic , creme sau unguente, în startul adânc al pielii.Pentru că masajul anticelulitic să aibă efect, trebuie executat cu regularitate.

Atunci când decizi să urmezi un tratament anticelulitic la un salon profesional, costurile sunt considerabil mari, și probabil nu ți le vei putea permite. Este perfect dacă ai posibilitatea să beneficiezi de același tratament la ține acasă . Acest tratament îl poți realiza acasă, prin achiziționarea propriului aparat de masaj anticelulitic.
Pentru alegerea unui aparat de masaj cu benzi, trebuie să iei în considerare diferiți parametri tehnici și să știi ce timp vei alocă exercițiilor cu un astfel de aparat.

Aparat de masaj anticelulitic cu benzi

Aparatul de vibromasaj ajută la pierderea în greutate, modelează întreg corpul şi pună în mișcare circulaţia sângelui. Folosit în combinaţie cu un program riguros de exerciţii fizice şi împreună cu alimentaţie și un stil de viață sănătos, aparatul vibromasaj asigură rezultate concrete pentru aproape orice persoană.Poate fi folosit încă din adolescență până la vârstă a treia, având rezultate indiferent de sex.

Aparatul cu benzi poate fi utilizat înainte sau după antrenamentul fizic, pentru a relaxa muşchii şi corpul înainte sau după sport. Un aparat vibromasaj cu benzi sporeşte nivelul de confort în utilizare. Când decideți să achiziţionaţi un aparat de vibromasaj, alegeți unul cu un motor puternic, care să asigure o funcţionare uşoară şi îndelungată
Există numeroase aparate de vibromasaj pe piață, realizate de producători diferiți.

Recomandări

Aparatele de vibromasaj sunt ideale pentru aparatament şi pot fi utilizate oricând pentru a fi mereu pregătit fizic, suplu și sănătos.. Dacă principalul obiectiv urmărit este tonifierea musculară și pierderea în greutate corporală, cel mai potrivit este un aparat cu vibromasaj cu bandă.

Toate aparatele de vibromasaj asigură programe variate de exerciţii, care diferă în funcţie de model şi de preţ. Un aparat vibromasaj profesional va oferi nivele diferite de reglare a vibraţiilor şi va fi silenţios. De asemenea, acesta prezintă de regulă un display practic care afişează timpul, amplitudinea, frecvenţa, accelerarea şi poziţia de exerciţiu.

  • Aparatul cu 3 centuri este indicat pentru masarea abdomenului, a taliei și a șoldurilor; pentru lucrarea coapselor și cea a feselor
  • Aparatul cu bandă dublă este special creat pentru umeri, piept și spate, astfel că oferă rezultate excelente în ceea ce privește tonifierea corporală, reducerea celulitei și slăbire rapidă

Acest aparat acționează direct asupra țesutului adipos prin vibrații emise de rolele integrate în curea, Cureaua sau bandă se pune în jurul abdomenului, al feselor, al coapselor și chiar în funcție de necesități, în partea superioară a corpului. Un aparat de masaj anticelulitic este dotat cu mai multe centuri, pentru diferite tipuri de masaj. Un aparat complex este firește mai mare și ocupă mai mult spațiu în casă.

Beneficiile folosirii aparatului de vibromasaj sunt numeroase și includ în afară de modelarea corpului și o serie de rezultate fizice utile sănătății: îmbunătățirea circulației sanguine, mărirea mobilității articulațiilor, stimularea hormonala de creștere, combate stresul și atenuează oboseala mentală.

Top cele mai bune aparate de masaj anticelulitice cu benzi

Nr. CrtIlustratieDescriere
1

BH Fitness Tactile Tonic Pro

– Aparat de masaj cu curea.
– Ajuta la relaxarea muschilor tensionati si la relaxarea articulatiilor cu probleme. Se poate folosi inainte sau dupa antrenament.
– motor cu 6 viteze. Intensitate in functie de zona de aplicare.
– Cadru stabil. Design modern si atragator.

Vezi pret si detalii

2

BH Fitness Vibro GS

– Ajuta la regenerarea organismului.
– Accelereaza procesul de detoxifiere.
– Asigura un somn mai linistit.
– Are efect benefic asupra cresterii masei musculare.
– Formeaza muschii deja existenti.

Vezi pret si detalii