14.4 C
București
duminică, februarie 25, 2024
AcasăMondenIancu Sterp se confruntă cu dificultăți serioase! Cine va părăsi competiția Survivor...

Iancu Sterp se confruntă cu dificultăți serioase! Cine va părăsi competiția Survivor All Stars? Competitori surpriză la proba eliminatorie

Date:

Stiri Similare

Survivor All Stars a demarat cu succes. În primele două săptămâni, fiecare din cele șase ediții prezentate până acum a ocupat prima poziție în clasamentele de audiență pentru fiecare categorie de spectatori. Andreea Tonciu și Elena Ionescu au fost deja date afară, iar în această săptămână telespectatorii vor spune adio altui concurent.

Echipa Faimoșilor a cedat în majoritatea probelor până în prezent, însă se preconizează că și în rândul Războinicilor ar putea să apară turbulențe. Deși situația pare calmă acolo, tensiunile între fete încep să se accentueze. Prezența Alexandrei Ciomag în joc a dezechilibrat situația în Paradis.

Deja, Maria Chițu era în centrul atenției bărbaților, dar sosirea noii rivale a agitat spiritele. Din nefericire, ea s-a rănit și acum poartă un bandaj la ochi, ceea ce înseamnă că va contribui mai puțin în competiții, ceea ce ar putea duce la o posibilă propunere de eliminare.

Dacă Faimoșii pierd duelul pentru imunitate, este probabil ca Roxana Nemeș și Elena Marin, care în patru probe nu a obținut niciun punct, să fie din nou pe lista pentru eliminare. Între bărbați, Jorge și Cătălin Zmărănescu par să fie cei mai puțin performanți concurenți.

Concurenții care ar trebui să participe la duel, conform scorurilor

La Războinici, Iancu Sterp prezintă o performanță surprinzător de scăzută și se poate confrunta cu serioase dificultăți. Deși se descurcă bine pe traseu, are probleme la final. Este doar pe locul 12 în clasament. Sub el sunt poziționați Robert Moscalu și Relu Penescu.

Între fete, chiar dacă Alexandra Duli era privită ca un element slab, ea a adunat destule puncte și se află pe poziția a patra în total, urmând după Maria Chițu, Ștefania Ștefan și Zanni.

În termeni procentuali, dacă Războinicii pierd, conform scorurilor curente, Relu Penescu și Alexandra Ciomag ar fi cei trimiși la duel, cu șanse mari ca Alexandra să fie nominalizată pentru eliminare, având în vedere antipatia ce o au colegele de echipă față de ea.

Cine va fi dat afară săptămâna aceasta de la Survivor All Stars vom afla joi, 1 februarie.

Maria Ivan
Maria Ivan
Cu peste 10 ani de experiență în jurnalism, Maria Ivan aduce o perspectivă profundă și informată asupra fiecărui subiect pe care îl abordează. Dedicația sa pentru adevăr și integritate se reflectă în fiecare articol, oferind cititorilor o analiză clară și echilibrată a evenimentelor curente.

Ultimele Stiri