19 C
București
miercuri, aprilie 17, 2024
AcasăMondenIdentitatea partenerului carismatic al Simonei Halep la competiția din Miami a fost...

Identitatea partenerului carismatic al Simonei Halep la competiția din Miami a fost dezvăluită. Mass-media sugerează că ar putea fi noul său partener sentimental.

Date:

Stiri Similare

Simona Halep a reușit să își clarifice situația și să primească un verdict favorabil din partea Tribunalului de Arbitraj Sportiv (TAS), fiind autorizată să participe din nou la turnee. Suspendarea ei a fost scurtată de la patru ani la nouă luni, permițându-i astfel să se reîntoarcă în circuitul competițional încă din 2023.

Acum, Simona Halep este în căutarea reinstaurării poziției sale în clasamentul WTA, deoarece în momentul de față are un total de zero puncte. Vestea bună este că, fiind fostă numărul unu mondial și campioană la turneele de Grand Slam, va putea solicita cât mai multe invitații speciale (wild card-uri) pe cât dorește. Prima invitație a sosit chiar după ce a fost exonerată de acuzații.

Simona Halep a acceptat o invitație de la organizatorii turneului de la Miami și planifică să participe, deși este conștientă de probabilitățile reduse de a câștiga după o absență de 17 luni.

Ce are de spus Simona Halep despre enigmaticul bărbat din viața sa

Pe parcursul turneului, Simona Halep nu va fi însoțită de un antrenor, ci de Joao Monteiro, tânărul atrăgător alături de care a fost văzută în trecut, inclusiv în Constanța. Presa a lansat zvonuri despre o posibilă legătură amorosă între cei doi, zvonuri pe care sportiva le-a respins.

„Am citit numeroase povești fictive despre relația mea cu Joao Monteiro; el este colegul meu de antrenamente și atât. Vă mulțumesc!”, declara ea în 2023.

Chiar dacă zvonurile persistă, Joao va fi prezent la Miami pentru a o susține pe Simona Halep într-un turneu care, fără îndoială, va fi încărcat de tensiune, având în vedere evenimentele recente.

Anul precedent, Sorana Cîrstea a strălucit la acest turneu, ajungând până în semifinale după ce a învins-o pe Arina Sabalenka. Performanța i-a îmbunătățit considerabil clasarea. Se așteaptă ca și în 2024 să brileze, cu toate că a avut un început dificil în turneele din SUA, fiind înfrântă de Sloane Stephens în runda a doua la Indian Wells.

Maria Ivan
Maria Ivan
Cu peste 10 ani de experiență în jurnalism, Maria Ivan aduce o perspectivă profundă și informată asupra fiecărui subiect pe care îl abordează. Dedicația sa pentru adevăr și integritate se reflectă în fiecare articol, oferind cititorilor o analiză clară și echilibrată a evenimentelor curente.

Ultimele Stiri