10.3 C
București
sâmbătă, aprilie 20, 2024
AcasăEconomieÎn atenția clienților BRD: Comunicat de ultimă oră! S-ar putea să intâmpinați...

În atenția clienților BRD: Comunicat de ultimă oră! S-ar putea să intâmpinați probleme. Afectează toți utilizatorii

Date:

Stiri Similare

Dacă ai un cont la BRD, e important să fii la curent cu ultimele noutăți comunicate de bancă. Există un risc ca un serviciu specific să nu mai fie disponibil temporar, astfel încât e recomandat să fii informat.

Utilizatorii BRD sunt informați că aplicația YOU a primit recent o actualizare care include funcționalități noi și diferite îmbunătățiri.

În cazul în care încerci să folosești aplicația și constați că aceasta nu merge, e posibil să fie din cauza actualizărilor recente. Nu este un motiv de îngrijorare; doar încearcă din nou mai târziu și în cele din urmă vei beneficia de rezultatele pozitive ale îmbunătățirilor.

O altă actualizare preconizată de BRD este posibilitatea de a împărtăși codul IBAN pentru toate conturile de cheltuieli și economii afișate în aplicație, plus informații extra legate de cum să accesezi opțiunile de investiții.

BRD aduce un comunicat de ultimă oră pentru utilizatorii săi

BRD are în plan să lanseze și altele noi funcții în viitorul apropiat. Banca vrea să ofere o interfață a aplicației care să fie intuitivă, dar și estetică. Astfel, fiecare consumator va putea să se bucure de o navigare ușoară la efectuarea operațiunilor bancare online, visând la o rutină cotidiană mai simplă.

„Lansăm o actualizare recentă a YOU, în care am aplicat câteva îmbunătățiri tehnice și am introdus funcționalități noi. De acum veți putea să distribuiți codul IBAN pentru toate conturile voastre curente și de economii listate în aplicație, plus veți primi detalii despre modalități de investiții.

Ne revedem în curând cu o nouă versiune YOU. Până atunci, savurați ușurința și rafinamentul aplicației noastre de banking online, proiectată pentru a vă oferi o viață mai puțin complicată și o experiență de utilizare îmbunătățită. așa ne împărtășește BRD”, așa a transmis banca în comunicatul său.

Maria Ivan
Maria Ivan
Cu peste 10 ani de experiență în jurnalism, Maria Ivan aduce o perspectivă profundă și informată asupra fiecărui subiect pe care îl abordează. Dedicația sa pentru adevăr și integritate se reflectă în fiecare articol, oferind cititorilor o analiză clară și echilibrată a evenimentelor curente.

Ultimele Stiri