Cel mai bun ondulator

Toate reprezentantele sexului frumos își doresc să ajungă cât mai aproape de idealul de frumusețe, motiv pentru care multe dintre femei investesc o mare parte din timpul lor pentru îngrijirea personală . Orice femeie visează și aspiră spre frumusețe, lucru care nu este de condamnat. O imagine exterioară care respectă standardele de frumusețe îți va oferi o doză mai mare de încredere și cu siguranță că îți va deschide multe uși.

Atunci când vine vorba de un aspect exterior îngrijit, nu numai ținuta sau machiajul ales contează , ci un mare impact îl are și felul în care îți aranjezi părul.

Indiferent de tendințe, doamnele au dovedit că au o preferință deosebită pentru părul ondulat, cu bucle mereu superbe. De aceea, ondulatorul de păr nu ar trebui să lipsească din casa niciunei femei, acest dispozitiv fiind de mare ajutor pentru obținerea unor coafuri de efect. Poți obține volum , bucle cât mai naturate sau mai accentuate, în funcție de preferințe, indiferent dacă ai părul drept sau creț.

Cu acest simplu aparat poți realiza de la coafuri de zi cu zi, cu bucle lejere , care vor ține toată ziua, până la coafuri spectaculoase pentru ocaziile speciale. Necesitând doar puțină experiență în manevrare, ondulatorul este ușor de folosit și, după câteva încercări, vei fi capabil să realizezi cele mai frumoase coafuri care vor întoarce privirile tuturor.

Cum alegi cel mai bun ondulator de păr?

Pentru că există o multitudine de oferte pe piața românească, achiziționarea unui ondulator de calitate s-ar putea să vă pună în încurcătură. Nu este deloc ușor să alegi un dispozitiv profesional, care să nu îți afecteze sănătatea și aspectul părului tău și care să fie în același timp delicat și eficient cu firele de păr.

De aceea considerăm că este mai bine să îți oprești o părticică din timpul tău pentru a te informa cu privire la criteriile de selecție pe care trebuie să le îndeplinească un ondulator de păr de calitate. Astfel, vei evita orice eventuale efecte neplăcute care s-ar putea ivi pe viitor, precum arderea sau despicarea părului. Iată caracteristicile pe care trebuie să le aibă cel mai bun ondulator de păr !

Tipul ondulatorului

Există o multitudine de modele de ondulatoare pentru păr, acestea putând fi grupate în 4 mari categorii :

  • Ondulatorul cu clapetă – este ușor de utilizat, însă clapeta are tendința de a crea o presiune exagerată asupra părului , ceea ce poate duce la supraîncălzirea acestuia și la arderea firului de păr.
  • Ondulatorul de tip bagheta – permite crearea unor bucle cu forme și diametre variabile și, totodată, dă posibilitatea utilizatorului de a rula părul în sens invers și de a elimina astfel riscul de apariție a vârfurilor despicate . Eliminând clapeta, se previne apăsarea exagerată asupra părului și supraîncălzirea acestuia.
  • Ondulatorul de tip clește – se mai numesc ondulatoare cu tambur, prezentând 2 sau 3 suprafețe care se încălzesc și care permit rularea simultană a părului în jurul lor. Rezultatul este obținerea unor onduleuri mult mai bine conturate, mai dese și care vor rezista mai mult.
  • Ondulatorul automat – nu mai necesită răsucirea șuvițelor de păr în jurul unui ax. Utilizatorul trebuie doar să introducă în dispozitiv firele de păr și să aștepte ondularea automată a acestora.

Materialul învelișului

Un alt factor important căruia trebuie să îi dai atenție în momentul achiziției este învelișul structurii care se încălzește și care va intra în contact direct cu firul de păr.

Evitați modelele cu metal, variante care aproape că au și dispărut de pe piață fiindcă se încălzesc extrem de repede și au tendința de a arde părul. Chiar dacă temperatura ridicată face ca onduleurile să reziste pentru mai mult timp, aceasta poate în același timp să dăuneze părului tău , acesta pierzându-și strălucirea și aspectul sănătos.

Ceramica este un material foarte popular, fiind un bun conductor al căldurii și permițând alunecarea fină firelor de păr. Un alt avantaj al acestui tip de înveliș este faptul că previne electricitatea statică a părului, având proprietatea de a emite ioni negativi.

O altă alegere potrivită poate să fie ondulatorul cu turmalină, care are de asemenea încorporată funcția de emitere a ionilor negativi , mult mai puternică decât în cazul ceramicii. Vei obține bucle fine, strălucitoare și rezistente.

Reglarea temperaturii

Este de preferat să optați pentru un ondulator care permite reglarea temperaturii, deoarece diferite coafuri vor necesita setări diferite de temperatură. Un păr mai des și rebel va necesita o temperatură mai ridicată, în timp de firul de păr subțire și firav are nevoie de un nivel redus de căldură pentru a evita distrugerea lui . Alegeți deci un produs care să aibă cel puțin 2-3 trepte de control a temperaturii .

Funcții disponibile

Cele mai performante ondulatoare vor oferi funcții diverse, car vor spori confortul și vor asigura realizarea unor bucle cât mai frumoase. Din acest punct de vedere, alegerea trebuie adaptată nevoilor personale, însă este bine ca dispozitivul să dispună de un minimum de opțiuni , precum : oprirea automată, funcția de ionizare, încălzirea rapidă.

Garanția

Pentru majoritatea produselor perioada de garanție este de 1 sau 2 ani. Bineînțeles, recomandarea noastră este să optați pentru un ondulator cu o perioadă de garanție cât mai extinsă, astfel încât să fiți siguri că vă veți bucura cu adevărat de produsul ales și că orice eventuale defecțiuni nu vă vor da prea mari bătăi de cap.

De acum ești pregătit să pleci în căutarea celui mai bun dispozitiv. Nu uita, alege inteligent !

Top Ondulatoare

Nr. CrtIlustratieDescriere
1

BaBylissPro 2665

BaBylissPro 2665 este un ondulator profesional pentru obtinerea buclelor pe care ti le doresti. Cu toate ca aparatul este adresat saloanelor sua profesionistilor poate fi utilizat fara probleme si pentru uz personal. Are 3 setari de timp cu indicator sonor pentru diferite efecte de buclare, 3 setari pentru incalzire, butoin de oprit/ pornit cu indicator luminos.

Vezi pret si detalii

2

Rowenta CF4132

Rowenta CF4132 este un set cu 14 accesorii pentru  7 stiluri diferite de coafoare.  Placa de creponat si cea de indreptat alaturi de ondulatoare sunt prevazute cu un element de incalzit integrat care are rolul de a difuza constant caldura pentru un coafat facil si cu rezultate perfecte.  Pentru toate accesoriile incalzite invelisul este ceramic.

Vezi pret si detalii

3

Remington Ci95

Modelul Remington Ci95 este unul foarte reusit si practic compus dintr-un tambur conic pentru bucle lejere, un tambur cu invelis din ceramica, control digital cu afisaj LCD iar temperatura se poate seta intre 130⁰C si 210°C, incalzire rapida in doar 30 secunde, blocaj afisare LCD, varful este recem iar dupa 60 de minute in care nu este folosit se opreste automat.

Vezi pret si detalii

4 

BaByliss Curl Secret C904PE

BaByliss Curl Secret C904PE detine tehnologia cu placare ceramica pentru un par mai stralucitor si moale. Invelisul este ceramic profesional pentru rezultate de durata si rapide.  Treptele de incalzire sunt doua,  185°C si 205°C. Pentru crearea diverselor tipuri de bucle are 2 timpi de ondulare.

Vezi pret si detalii

5

Remington Ci53W

Remington Ci53W ofera rezultate profesionale la dumneavoastra acasa. Tamburul cu invelis ceramic va ajuta sa obtineti cu usurinta o coafura perfecta. Puteti sa controlati nivelul temperaturii pentru a gasi temperatura perfecta pentri tipul dumneavoasta de par. Pentru parul vorpit folositi setarile de temperatura scazuta.

Vezi pret si detalii