26.3 C
București
marți, iulie 16, 2024
AcasăMondenInterpretul cu cel mai mare câștig din "Las Fierbinți"! Primește un venit...

Interpretul cu cel mai mare câștig din „Las Fierbinți”! Primește un venit triplu față de Anca Dumitra și aproape dublu comparativ cu Mihai Bobonete

Date:

Stiri Similare

Contra așteptărilor multora, ocupantul locului de frunte în topul celor mai bine remunerați actori din „Las Fierbinți” nu este Mihai Bobonete și nici Anca Dumitra, care o joacă pe Gianina, nu se bucură de cele mai mari onorarii.

Seria „Las Fierbinți” se bucură de popularitate largă în rândul publicului românesc. Cu toate acestea, salarizarea actorilor variază considerabil. O excepție notabilă este reprezentată de un anume interpret.

Remunerația actorilor prezenți în „Las Fierbinți” este stabilită pe episod. Acest fapt înseamnă că, în funcție de volumul de lucru pe care îl au săptămânal, veniturile lor pot atinge sume însemnate în euro lunar.

Adrian Văncică, cunoscut publicului drept Celentano, se situează în fruntea listei celor mai remunerați actori din serial, având un contract profitabil cu Pro Tv, care îi asigură la finalul fiecărui lunii o sumă frumușică.

Câștiguri surprinzătoare obținute de actorii din „Las Fierbinți”

Ce primește Celentano pentru prestația sa per episod? Nu mai puțin de 1.500 de euro, rezultând aproximativ 7.500 de lei, ceea ce înseamnă thrice the salary of Geanina și de două ori mai mult decât primește Mihai Bobonete.

Conform cancan.ro, actorul ar primi 4.500 de euro pe săptămână, ce totalizează în jur de 18.000 de euro pe lună pentru toate episoadele filmate.

Alți actori nu se pot mândri cu venituri similare. Mihai Bobonete, în pielea lui Bobiță, sau Costi Diță, cunoscut ca Giani, percepe fiecăruia o remunerație de 1.000 de euro per episod. Aceeași sumă o primește și Mihai Rait, interpretul lui Dorel din „Las Fierbinți”.

Cel mai redus onorariu dintre membrii distribuției este cel al Gianinei. Anca Dumitra obține numai 500 de euro pentru fiecare episod filmat, ceea ce înseamnă că își încasează un venit de trei ori mai mic decât colegul ei Adrian Văncică.

Maria Ivan
Maria Ivan
Cu peste 10 ani de experiență în jurnalism, Maria Ivan aduce o perspectivă profundă și informată asupra fiecărui subiect pe care îl abordează. Dedicația sa pentru adevăr și integritate se reflectă în fiecare articol, oferind cititorilor o analiză clară și echilibrată a evenimentelor curente.

Ultimele Stiri