3.7 C
București
joi, februarie 22, 2024
AcasăEconomieÎntre Banca Transilvania, CEC Bank și ING Bank, care își remunerează angajații...

Între Banca Transilvania, CEC Bank și ING Bank, care își remunerează angajații cel mai bine? Surprizele aduse de ultimele statistici salariale

Date:

Stiri Similare

Posibilă absorbție a clientelei CEC Bank de către Banca Transilvania? O schimbare majoră se conturează în sectorul bancar, ceea ce ar putea uimi mulți consumatori.

Deși Banca Transilvania și CEC Bank sunt alegerile de top ale consumatorilor din România, există câteva informații la care probabil nimeni nu s-ar fi gândit.

Un studiu realizat de Banking News dezvăluie anumite realități financiare surprinzătoare legate de salariile acordate de CEC Bank și Banca Transilvania.

CEC Bank, se pare că oferă cel mai redus venit mediu brut în rândul băncilor din țară. Banca Transilvania și ING Bank, pe de altă parte, par să fie mai generoase cu angajații lor.

CEC Bank primește o provocare serioasă din partea Băncii Transilvania

Se ridică semne de întrebare referitoare la probabilitatea ca BT să preia clientela CEC Bank. Care sunt datele și cât de serioasă este această problemă?

Care este salariul oferit de CEC Bank? Se vorbește despre un venit brut de 7.694 de lei, care, deși poate părea satisfăcător inițial, este practic la jumătate comparativ cu salariul mediu brut pe care ING Bank îl acordă angajaților săi din sediul central, devenind astfel lider în piață în privința salarizării.

O comparație cu Banca Transilvania nici nu se mai impune. Dacă ar fi să analizăm alte instituții bancare, am descoperi decepții similare.

Sursele menționează că veniturile medii brute date de bănci precum First Bank, Libra Internet Bank, Garanti BBVA sau Intesa Sanpalo Bank se aliniază la nivelurile oferite de Banca Transilvania sau UniCredit Bank, în timp ce CEC Bank se situează pe ultimul loc în această ierarhie.

Maria Ivan
Maria Ivan
Cu peste 10 ani de experiență în jurnalism, Maria Ivan aduce o perspectivă profundă și informată asupra fiecărui subiect pe care îl abordează. Dedicația sa pentru adevăr și integritate se reflectă în fiecare articol, oferind cititorilor o analiză clară și echilibrată a evenimentelor curente.

Ultimele Stiri