26.3 C
București
marți, iulie 16, 2024
AcasăMondenJador, eliminat din competiția Survivor All Stars! Are o iubită în tabăra...

Jador, eliminat din competiția Survivor All Stars! Are o iubită în tabăra Războinicilor. Vâlvătaie de controverse la PRO TV (EXCLUSIV)

Date:

Stiri Similare

Conform relatării de pe site-ul News18.ro de acum două săptămâni, Jador a fost în final scos din concursul Survivor All Stars. În acel moment, aceasta era doar o bănuială dedusă din materialele difuzate de PRO TV, dar acum s-a confirmat.

Decizia vine ca un șoc, având în vedere că Jador atrage mulți telespectatori. Membrii echipei sale au protestat față de echipa de producție și chiar au amenințat cu boicotarea filmărilor. Aceasta se pare că a fost cauza principală pentru eliminarea lui Jador, deși evenimentele sunt mai complexe.

Conform obiceiului, sursa PRO TV de coșmar, profilul anonim de Instagram Viperele Vesele, a adunat toate detaliile privind acest imens scandal de la Survivor. Pe scurt, Jador a părăsit concursul furios pentru că producătorii nu și-au respectat angajamentul față de el. În mod specific, îi promiseră că o vor aduce pe Războinica Oana Ciocan în show, presupusa sa parteneră sentimentală încă de la controlul medical.

Jador a avut și el acuzații serioase împotriva echipei de producție Survivor. În sezonul anterior, el s-a rănit și a fost ținut într-un hotel timp de trei luni, în timp ce singura vizită primită era de la medicul Teo pentru o injecție zilnică. Fanii au fost induși în eroare crezând că Jador era de fapt internat în spital.

Detalii complete despre eliminarea lui Jador din Survivor All Stars. Probleme mari pentru PRO TV

@viperele___vesele

„Jador a fost eliminat din Survivor România All Stars! Rușine ProTV!
Jador a abandonat competiția, mânat de dragoste dar și de foame și a fost capturat! Producția îi promisese că o va aduce pe iubita sa, Oana Ciocan, în emisiune, acum o săptămână.

Legătura dintre ei dă impresia de a fi solidă, dată fiind discreția lui Jador în privința vieții sale amoroase, dorind să-și asume oficial relația în cadrul show-ului. Deși doreau să-l păstreze pentru audiență, nu au putut să-i satisfacă solicitările la vremea respectivă, așa că l-au păcălit.

Echipa Faimosilor și-a exprimat nemulțumirile față de echipa de producție, amenințând cu neprezentarea la filmări dacă Jador nu este scos din emisiune. În Consiliul, din primul moment al înregistrărilor, Jador a fost criticat de către domnul Dan, care a încercat, într-un fel, să-i strice reputația.

Dezvăluirile lui Jador au inclus și critici asupra folosirii imaginii sale pentru cote de popularitate. A amintit în Consiliu cum a fost reținut PATRUZECE DE ZILE într-o cameră de hotel, în timp ce televiziunea îi informa pe spectatori că ar fi în spital. În acel hotel, doar doctorul Teo venea să-i administreze o injecție zilnică.

Echipa de producție ar trebui să-și revizuiască decizia luând în considerare impactul negativ al eliminării lui Jador asupra imaginii și audienței emisiunii și să nu neglijeze faptul că majoritatea publicului urmărește sezonul tocmai pentru Jador!”

@viperele__vesele

Maria Ivan
Maria Ivan
Cu peste 10 ani de experiență în jurnalism, Maria Ivan aduce o perspectivă profundă și informată asupra fiecărui subiect pe care îl abordează. Dedicația sa pentru adevăr și integritate se reflectă în fiecare articol, oferind cititorilor o analiză clară și echilibrată a evenimentelor curente.

Ultimele Stiri