19 C
București
miercuri, aprilie 17, 2024
AcasăMondenJador întâmpină dificultăți serioase! Poziția umilitoare la care a coborât în ierarhia...

Jador întâmpină dificultăți serioase! Poziția umilitoare la care a coborât în ierarhia Survivor All Stars. Zanni a escaladat în top pe locul 3, descoperă cine completează top 5

Date:

Stiri Similare

Ierarhia Survivor All Stars. După cinci săptămâni de la debutul celui mai recent sezon Survivor, telespectatorii și-au clarificat preferințele în ceea ce privește concurenții de top. De la start, topul a fost controlat de două luptătoare: Ștefania Ștefan și Maria Chițu, adunând scoruri impresionante.

Ștefania Ștefan a fost învinsă într-o singură confruntare, în contrast cu colega sa de echipă, care a suferit patru înfrângeri. După o săptămână dificilă, în care Zanni a scăzut pe poziția a patra din cauza tensiunilor cu Jador, acesta a urcat din nou pe locul 3, depășindu-l pe Andrei Ciobanu care i-a ocupat temporar poziția.

Lola are, de asemenea, o ascensiune notabilă, instalându-se pe locul 5 și împingându-l pe Iancu Sterp cu o treaptă mai jos. Contrar așteptărilor, performanța lui Jador a lăsat de dorit pe durata întregului program. În sezonul său de participare, a fost un concurent de frunte, acum însă câștigă rar.

Jador, printre cei mai slabi la Survivor

În fapt, cântărețul se plasează aproape de coada clasamentului. Doar Alexandra Ciomag înregistrează un scor mai scăzut decât el. Rivalul său direct, Jorge, se găsește pe locul 11, dar el a parcurs traseul doar de 12 ori, în comparație cu cele 21 de incursiuni ale lui Jador.

Cei doi vor fi aleși să se dueleze de echipa Faimoșilor, dar niciunul nu va fi eliminat. Jorge va fi nominalizat de echipă, în timp ce Jador va fi selectat de TJ Miles, la propria insistență.

Echipele vor suferi modificări și Jorge se va alătura Războinicilor. Este posibil ca în săptămâna următoare să fie difuzată și descalificarea lui Jador. Se presupune că acesta a creat mult scandal, a negociat cu producătorii, s-a contrazis cu colegii și în cele din urmă a fost expediat acasă.

Maria Ivan
Maria Ivan
Cu peste 10 ani de experiență în jurnalism, Maria Ivan aduce o perspectivă profundă și informată asupra fiecărui subiect pe care îl abordează. Dedicația sa pentru adevăr și integritate se reflectă în fiecare articol, oferind cititorilor o analiză clară și echilibrată a evenimentelor curente.

Ultimele Stiri