6.9 C
București
marți, februarie 27, 2024
AcasăMondenLa revedere, Alex Delea și TJ Miles! Tensiuni serioase la Survivor All...

La revedere, Alex Delea și TJ Miles! Tensiuni serioase la Survivor All Stars! O întorsătură neașteptată

Date:

Stiri Similare

În a treia săptămână a competiției Survivor All Stars, susținătorii show-ului au început să-și formeze opinii despre favoriții lor și nivelul lor de pregătire în Republica Dominicană. Alex Delea, TJ Miles și Iancu Sterp sunt considerați cele mai mari decepții până acum, având în vedere așteptările ridicate legate de performanțele lor sportive.

Alex Delea, campionul sezonului 3 al show-ului, nu a reușit să se ridice la celebritatea lui Zanni, câștigătorul sezonului precedent, care abia dacă a suferit două înfrângeri. Delea a câștigat de șase ori și a pierdut de patru ori, fără să se distingă prea mult.

Iancu Sterp a ajuns în concurs ca mare favorit, dar, din nefericire, are dificultăți în a-și menține concentrarea când ajunge la finiș, în ciuda vitezei sale pe trasee.

TJ Miles, având ochii pe marele premiu, nu se prezintă bine deloc în concurs. A marcat două puncte într-un joc și ulterior a adăugat încă două puncte. A ajuns pe locul 16 în clasamentul Survivor All Stars, după opt eșecuri din 12 încercări.

Care sunt top competitorii la Survivor All Stars?

Cătălin Moroșanu și Cătălin Zmărăndescu au avut prestații foarte decolorate și nimeni nu avea așteptări prea mari de la ei, având în vedere performanțele slabe din sezonele anterioare.

Elena Marin și Roxana Nemeș sunt cele mai slabe concurente până acum, ambele cu un scor de succes de 0% și nereușind să învingă nicio adversară din tabăra Războinicilor. Ambele au probleme la punctul de final și se află în vizorul colegilor lor Faimoși care plănuiesc să le scoată din joc.

Maria Chițu, neînvinsă până în acest moment, Ștefania Ștegan și Zanni sunt printre cei mai buni concurenți. Andrei Cioban, de asemenea, se descurcă excelent și, chiar dacă Jorge l-a acuzat de caracter nepotrivit, a dovedit că este un concurent solid, atât în sportivitate cât și în strategie.

Maria Ivan
Maria Ivan
Cu peste 10 ani de experiență în jurnalism, Maria Ivan aduce o perspectivă profundă și informată asupra fiecărui subiect pe care îl abordează. Dedicația sa pentru adevăr și integritate se reflectă în fiecare articol, oferind cititorilor o analiză clară și echilibrată a evenimentelor curente.

Ultimele Stiri