10.3 C
București
sâmbătă, aprilie 20, 2024
AcasăEconomieLa revedere CEC Bank! Banca Transilvania preia domeniul clienților? Comunicat oficial pentru...

La revedere CEC Bank! Banca Transilvania preia domeniul clienților? Comunicat oficial pentru milioane de cetățeni români

Date:

Stiri Similare

Banca Transilvania anunță o veste excelentă, care a devenit subiectul fierbinte al industriei bancare din România. Se va ocupa de portofoliul de clienți al CEC Bank?

Banca Transilvania reușește să-și asigure un avantaj major față de competitori, inclusiv CEC Bank, printr-o colaborare nouă și notabilă.

Un nou parteneriat între Visa și sistemele de plată pentru Olimpiada este publicat de Banca Transilvania, marcând astfel și propria sa implicare.

Acest anunț nu numai că relevă angajamentul instituției bancare autohtone, dar confirmă și siguranța pe care o au utilizatorii cardului bancar în uzul său.

Banca Transilvania realizează un pas major în sectorul bancar din România

Persoanele care nu dețin un cont la Banca Transilvania sunt încurajate să își deschidă unul. Astfel, vor avea oportunitatea de a obține un card virtual dedicat pentru Olimpiada din 2024 de la Paris.

Procesul este rapid, luând doar câteva minute, iar beneficiile unui card de acest fel sunt multiple. Nu ar fi surprinzător ca amatorii de sport să ia în considerare schimbarea băncii lor curente în favoarea Banca Transilvania (BT).

“Visa, furnizorul exclusiv de soluții de plată pentru Jocurile Olimpice și Paralimpice, împreună cu Banca Transilvania, partener al Comitetului Olimpic și Sportiv Român, au dezvăluit colaborarea lor pentru a aduce spiritul Olimpiadei și al Jocurilor Paralimpice Paris 2024 mai aproape de titularii de carduri în România cu noul card virtual animat de la Visa BT în euro”, a fost anunțul făcut de Banca Transilvania.

Pentru a accesa aceste beneficii și a obține un card, persoanele interesate trebuie doar să viziteze o filială sau să navigheze pe internet. Procedura este destul de simplă.

Maria Ivan
Maria Ivan
Cu peste 10 ani de experiență în jurnalism, Maria Ivan aduce o perspectivă profundă și informată asupra fiecărui subiect pe care îl abordează. Dedicația sa pentru adevăr și integritate se reflectă în fiecare articol, oferind cititorilor o analiză clară și echilibrată a evenimentelor curente.

Ultimele Stiri