26.3 C
București
marți, iulie 16, 2024
AcasăMondenLa revedere, Chefi la Cuțite! Chef Florin Dumitrescu şi chef Sorin Bontea...

La revedere, Chefi la Cuțite! Chef Florin Dumitrescu şi chef Sorin Bontea semnează cu PRO TV pentru MasterChef? S-a dezvăluit secretul de mult așteptat

Date:

Stiri Similare

Cel de-al 13-lea sezon al emisiunii Chefi la Cuțite este pe cale să debuteze pe Antena 1 în câteva săptămâni. Cu filmările aproape încheiate, se pune întrebarea dacă emisiunea va fi la fel de populară fără juriul original compus din chef Florin Dumitrescu, chef Sorin Bontea și chef Cătălin Scărlătescu. În locul lor, au fost cooptați Chef Richard Abou Zaki, Chef Alexandru Sautner, Chef Ștefan Popescu și Chef Orlando Zaharia.

PRO TV nu a stat deoparte și a elaborat o strategie pentru a supranța cota de audiență a Antenei 1 în domeniul gătitului. Sursele News18.ro au dezvăluit intenția postului de a-i readuce pe chef Florin Dumitrescu, chef Sorin Bontea și chef Cătălin Scărlătescu, dar din cauza unui litigiu legal în curs cu aceștia, revenirea lor nu este posibilă deocamdată.

Mai specific, Antena 1 i-a actionat în instanță pe cei trei chefi, acuzându-i că nu au respectat termenii contractuali și solicitând daune importante. Până când situația lor legală devine clară, PRO TV nu dorește să încalce legea aducându-i înapoi pe chefi.

Nu este de uitat faptul că chef Florin Dumitrescu, chef Sorin Bontea și chef Cătălin Scărlătescu și-au câștigat faima după ce au fost selectați într-un casting organizat de Mona Segall pentru emisiunea MasterChef la PRO TV, acum mai bine de un deceniu.

Componenta juriului pentru noul sezon MasterChef

Se lucrează la pregătirea unui nou sezon al îndrăgitului show MasterChef și se așteaptă ca acesta să primească mai multă atenție decât Chefi la Cuțite. Cine va face parte din juriul noului sezon? Contul de Instagram Viperele Vesele a descoperit informații din culise.

@viperele__vesele

Fiind cu un pas înainte și în mod exclusiv pentru urmăritorii contului de Instagram Viperele Vesele, vă informăm că Pro TV a inițiat în secret castingul pentru selectia juraților celui mai apreciat show de gătit: MasterChef.

Procesul de selecție pentru potențiali membri ai juriului „MasterChef” continuă.
Printre candidații care au participat la castingul din 1 februarie 2024, se află Iosif Ștefănescu, Josef Hadad, Johnny Susala, Alex Cormerzan și Alex Dumitru.

Se preconizează un sezon captivant, așadar încurajăm membrii comunității Viperele Vesele și pe ceilalți pasionați de gastronomie să se înscrie pentru a deveni concurenți în emisiune.

@viperele__vesele

Maria Ivan
Maria Ivan
Cu peste 10 ani de experiență în jurnalism, Maria Ivan aduce o perspectivă profundă și informată asupra fiecărui subiect pe care îl abordează. Dedicația sa pentru adevăr și integritate se reflectă în fiecare articol, oferind cititorilor o analiză clară și echilibrată a evenimentelor curente.

Ultimele Stiri