3.7 C
București
joi, februarie 22, 2024
AcasăȘtiriLa revedere DIGI RCS RDS! Orange România oferă 250 de lei gratuit...

La revedere DIGI RCS RDS! Orange România oferă 250 de lei gratuit clienților săi. Cum poți obține sumele fără efort. E extrem de ușor

Date:

Stiri Similare

Compania de telecomunicații Orange din România prezintă o ocazie de nerefuzat pentru clienții săi prin campania Pinata Party, disponibilă numai prin aplicația My Orange. Aceasta reprezintă o provocare serioasă pentru DIGI RCS RDS, care aspiră spre poziția de lider pe piață și vine cu diferite oferte tentante.

Luați parte la Pinata Party este o experiență ușoară, distractivă și plină de surprize. Utilizatorii sunt încurajați să acumuleze puncte prin intermediul aplicației My Orange, luând parte la diferite activități oferite. Cei care strâng cel puțin 1.000 de puncte sunt eligibili pentru a intra în cursa pentru premii substanțiale.

Printre recompensele disponibile se află 5 seturi cu consolele PS5 Digital Edition, însoțite de jocul GOW Ragnarok și un voucher de 250 RON, dar și 10 purificatoare de aer inteligente Xiaomi Smart Air Purifier 4.

Ce trebuie să faci pentru a participa la tombole organizate de Orange

Pentru a aduna puncte, concurenții sunt motivați să realizeze diferite activități precum plata facturilor, ajustarea planurilor de abonament, reîncărcarea creditelor PrePay, activarea serviciilor de roaming, adăugând un nou număr în cont sau verificând datele consumului propriu. Fiecărei activități îi corespunde acordarea de puncte care ajută la sporirea șanselor de câștig în cadrul Pinata Party.

Pe lângă premiile de la tombolă, există și câștiguri imediate disponibile direct în aplicația My Orange.

Aceste câștiguri directe pot fi obținute prin folosirea punctelor strânse, oferind beneficii suplimentare pentru abonamentele și serviciile PrePay oferite de Orange.

Maria Ivan
Maria Ivan
Cu peste 10 ani de experiență în jurnalism, Maria Ivan aduce o perspectivă profundă și informată asupra fiecărui subiect pe care îl abordează. Dedicația sa pentru adevăr și integritate se reflectă în fiecare articol, oferind cititorilor o analiză clară și echilibrată a evenimentelor curente.

Ultimele Stiri