19 C
București
miercuri, aprilie 17, 2024
AcasăMondenLa revedere, Giani din Las Fierbinți! Anca Dumitra, care o interpretează pe...

La revedere, Giani din Las Fierbinți! Anca Dumitra, care o interpretează pe Gianina, nu poate înțelege transformarea. Primele dezvăluiri

Date:

Stiri Similare

Săptămâna aceasta, românii vor avea din nou parte de hohote de râs cu noul episod din serialul umoristic preferat, Las Fierbinți, ce va fi difuzat marți, miercuri și joi, la ora 20:30. Veștile din satul cel mai popular vor zgudui pe toată lumea când se descoperă că Giani a trecut printr-o operație de creștere a inteligenței.

Giani îi uimește pe locuitori în această săptămână cu un hobby neașteptat: cititul. Gânditor pe o bancă în fața propriei locuințe și absorbit de paginile unei cărți, el este abordat de Gianina, care e curioasă să afle ce l-a determinat pe el să dezvolte acest interes nou. ”Ți-aș spune, dar păstrează secretul, altfel nu mă pot abține. Dacă nu citesc o carte sau două pe zi, o iau razna. Nu mă multumesc cu cele superficiale de 50 de pagini. Trebuie să fie 100, 200, 300 de pagini pentru a simți că merită”, a spus el.

Și mai mirată de această schimbare a lui Giani, Gianina (interpretată de Anca Dumitra) va afla povestea din spatele acestui comportament de la Ardiles: ”Săracul de Giani! Ce tip agreabil era înainte… și-a făcut intervenție la creier. E norocos că i-au adăugat doar puțin, în jur, pentru că dacă era mai mult, ar fi înnebunit complet. Îți imaginezi, să știi totul brusc. Să cunoști totul dintr-odată…”. Cum va reacționa la auzul acestui fapt și cum îl vor vedea restul locuitorilor din Las Fierbinți pe Giani transformat, vom vedea astăzi, de la ora 20:30, pe PRO TV.

Deci, adio versiunea veche a lui Giani. Bine ai venit, Giani cel nou! Cât va dura această schimbare rămâne să vedem.

La ediția de săptămâna trecută, peste 3.4 milioane de români au privit măcar un minut din Las Fierbinți!

În săptămâna precedentă, emisiunile Las Fierbinți, transmise marți, miercuri și joi seara, au cucerit audiențele și au obținut un rating mediu de 11.9 puncte și un procent de 32% share, având ca public țintă persoanele cu vârste între 21 și 54 de ani, apartinând claselor socio-profesionale ESCOMAR ABCD. Peste 3.4 milioane de români, din întreaga țară, au urmărit măcar un minut din cele trei episoade Las Fierbinți difuzate între 5-7 martie 2024.

Peripețiile locuitorilor din Las Fierbinți se desfășoară într-un sezon nou pe care spectatorii îl pot viziona marți, miercuri și joi, începând cu ora 20:30, pe PRO TV. Serialul este disponibil și în avans pe platforma VOYO.

Maria Ivan
Maria Ivan
Cu peste 10 ani de experiență în jurnalism, Maria Ivan aduce o perspectivă profundă și informată asupra fiecărui subiect pe care îl abordează. Dedicația sa pentru adevăr și integritate se reflectă în fiecare articol, oferind cititorilor o analiză clară și echilibrată a evenimentelor curente.

Ultimele Stiri