19 C
București
miercuri, aprilie 17, 2024
AcasăMondenLa revedere Survivor All Stars! PRO TV ia o hotărâre neaşteptată privind...

La revedere Survivor All Stars! PRO TV ia o hotărâre neaşteptată privind show-ul! Totul e provocat de Jorge şi Jador. Dezvăluiri exclusive

Date:

Stiri Similare

Deși Survivor România sezonul 3 nu a avut performanțe satisfăcătoare, Survivor All Stars continuă să domine clasamentele de audiență, menținându-se pe prima poziție. Emisiunea Power Couple difuzată de Antena 1 în aceeași perioadă nu este o provocare. Totuși, tensiunile dintre celebritățile angajate de PRO TV pentru competiție creează dificultăți.

Am transmis anterior că Jador va fi eliminat din Survivor All Stars. După ce a părăsit jungla și a încercat să negocieze cu producătorii, verdictul lui a fost pecetluit în timpul Consiliului unde domnul Dan i-a adresat acuzații și i-a comunicat că evoluția sa în show s-a încheiat.

Broadcast-ul episodului respectiv nu a fost realizat încă. Până atunci, telespectatorii vor asista la modificări neașteptate în cadrul emisiunii, care va evolua diferit de cum se cunoștea inițial și de regulile jocului stabilite.

Contul de Instagram Viperele Vesele a dezvăluit deja că emisiunea va avea o întorsătură neașteptată, o mișcare făcută pentru a avantaja pe Jorge.

Informații în exclusivitate despre Survivor All Stars

@viperele___vesele

Direct și exclusiv pentru urmăritorii paginii noastre de Instagram Viperele Vesele, vă informăm că această săptămână din Survivor România All Stars va fi crucișătoare, conducând spre eliminarea lui Jador.

Este perioada când Echipa Faimoșilor suferă o înfrângere în jocul pentru imunitate, este perioada în care Jador își manifestă intenția de a ieși din competiție, iar reglementările de la Survivor se modifică, chiar așa cum Jador va reclama în infamul Consiliu de eliminare.

Faimoșii îl aleg pe Jorge să intre în duel, iar TJ îl selectează pe Jador după cererea lui.

S-ar fi așteptat la un duel între Jador și Jorge, dar producătorii intervin, schimbând regulile și evitând confruntarea, determinând echipele să se reorganizeze.

În urma acestei schimbări, are loc o competiție între Faimoși și Războinici, Jador rămâne la Faimoși, iar Jorge ajunge într-o zonă mai sigură, departe de eliminări, la echipa Războinicilor.

Deciziile sunt influențate de Jador și Jorge, indiferent de apartenența la echipă a celorlalți concurenți, urmând o regulă în care băieții aleg o fată și fetele aleg un băiat.

Rezultatul este că la Faimoși se alătură Maria Chitu, Alexandra Ciomag și Andrei Ciobanu.
Pe durata acestei săptămâni de difuzare a Survivor România All Stars, niciun concurent nu este eliminat din joc.

@viperele___vesele

Maria Ivan
Maria Ivan
Cu peste 10 ani de experiență în jurnalism, Maria Ivan aduce o perspectivă profundă și informată asupra fiecărui subiect pe care îl abordează. Dedicația sa pentru adevăr și integritate se reflectă în fiecare articol, oferind cititorilor o analiză clară și echilibrată a evenimentelor curente.

Ultimele Stiri