19 C
București
miercuri, aprilie 17, 2024
AcasăȘtiriLIDL a scăzut prețul unui produs la aproximativ 1 leu! Nu vei...

LIDL a scăzut prețul unui produs la aproximativ 1 leu! Nu vei găsi mai ieftin în altă parte. Este un dar pentru clienți, dar grabiți-vă căci oferta nu durează mult!

Date:

Stiri Similare

La LIDL, numeroase articole de prima necesitate sunt acum la prețuri foarte scăzute. Exista produse care costă aproximativ 1 leu, preț mult inferior comparativ cu alte magazine, unde pot avea un preț de până la de 4-5 ori mai mare.

O săptămână nouă vine cu promoții noi la LIDL. Anumite articole sunt reduse cu mai mult de 30%. Prețurile sunt de doar câțiva lei, o ocazie de care clienții ar trebui să profite neapărat.

Ce îți poți permite cu o sumă mică la LIDL? Spre exemplu, cârnații oltenești de la Pikok sunt doar 9,99 lei săptămâna aceasta, în toate filialele din țară.

De asemenea, o pâine de secară costă numai 5,99 lei, în timp ce un iaurt de băut de la Pilos este 2,19 lei. Dar ce poți să achiziționezi cu aproape 1 leu de la LIDL?

Macaroanele, ideale pentru o masă în familie, dacă ești în căutare de diversitate în meniul tău, acum sunt doar 1,49 lei. Prețul a fost diminuat cu aproximativ 37%. Și unde mai găsești macaroane la un asemenea preț mărunt?

Super oferte la LIDL cu prețurile diminuate la maxim

În mod obișnuit, produsele încep de la un preț de 3-4 lei și pot sări chiar și peste 10 lei. Prin urmare, este crucial să ne mobilizăm și să profităm de reduceri.

La LIDL găsim și super ofertă pentru sos paste de la Combino, la numai 5,99 lei. Iar pentru cei care preferă carnea, șunca din pulpă de porc este doar 5,99 lei.

Cei care adoră cașcavalul de vacă îl pot avea la un preț promoțional de 18,99 lei, iar o hârtie igienică comercializată de magazin poate fi achiziționată la doar 7,49 lei. Astfel, oricare client care calcă pragul magazinelor din țară va beneficia de prețuri avantajoase.

Însă, atenție mare! Există anumite articole pentru care trebuie să folosiți cupon de reducere din aplicația LIDL Plus. Numai așa veți obține prețuri și mai scăzute și, după cum a anunțat magazinul, s-ar putea să vă întâmpine și alte surprize plăcute la casa de marcat.

Maria Ivan
Maria Ivan
Cu peste 10 ani de experiență în jurnalism, Maria Ivan aduce o perspectivă profundă și informată asupra fiecărui subiect pe care îl abordează. Dedicația sa pentru adevăr și integritate se reflectă în fiecare articol, oferind cititorilor o analiză clară și echilibrată a evenimentelor curente.

Ultimele Stiri