6.9 C
București
miercuri, februarie 28, 2024
AcasăȘtiriLIDL începe să ofere cadouri atractive din februarie clienților săi. Participarea la...

LIDL începe să ofere cadouri atractive din februarie clienților săi. Participarea la promoția specială nu necesită achiziții.

Date:

Stiri Similare

Într-un gest surprinzător, LIDL le va oferi clienților posibilitatea de a primi cadouri tentante începând cu luna februarie, fără obligația de a achiziționa produse de la magazine.

Compania lansează o campanie de neratat, permițând consumatorilor să câștige premii uimitoare începând din februarie până la sfârșitul lui martie 2024.

Pentru cei care sunt fani ai brandului LIDL, iarna aceasta este prilejul perfect pentru a merge la munte. LIDL a introdus articole noi în stil american pentru a îmbogăți experiența clienților.

Amatorii de iarnă care aleg să viziteze Poiana Brașov vor descoperi surprize de proporții. Nu e nevoie să cheltuiți bani, ci doar să vă aflați în locul special pregătit de către companie.

LIDL România vine cu oferte irezistibile și surprize pentru consumatori

La Pârtia Bradu, vizitatorii pot participa la jocuri distractive și să se încununeze cu premii impresionante, alături de multe alte surprize. Așadar, nu ratați ocazia de a profita de ofertele LIDL valabile până la sfârșitul lui martie 2024.

Pentru cei care nu reușesc să ajungă la munte, există chiar acum numeroase promoții disponibile în magazine. Fiți însă atenți la limitele de stoc și la intervalele promoțiilor.

„Vino și descoperă produsele noastre în stil american! ???????? Te așteptăm cu diverse delicii cum ar fi burgeri, inele de ceapă, popcorn și altele. Află mai multe despre oferta de luni. Toate acestea, plus oferte care îți aduc confort și căldură cu stil, disponibile de mâine. Planifici o vizită la munte?

Așteaptă-te la aventuri pe Pârtia cu Surprize Lidl din Poiana Brașov! Alături de Pufarici, te așteptăm cu jocuri distractive, premii generoase și o mulțime de surprize! Ne găsiți pe Pârtia Bradul până la 31 martie, în weekend-uri, pe durata sărbătorilor și în vacanțele școlare”, așa sună invitația LIDL România pentru consumatori.

Maria Ivan
Maria Ivan
Cu peste 10 ani de experiență în jurnalism, Maria Ivan aduce o perspectivă profundă și informată asupra fiecărui subiect pe care îl abordează. Dedicația sa pentru adevăr și integritate se reflectă în fiecare articol, oferind cititorilor o analiză clară și echilibrată a evenimentelor curente.

Ultimele Stiri