13.9 C
București
sâmbătă, aprilie 20, 2024
AcasăȘtiriLIDL și Kaufland primesc concurență! Auchan îi ispitește pe cumpărători cu BANI...

LIDL și Kaufland primesc concurență! Auchan îi ispitește pe cumpărători cu BANI și cupoane de discount la mii de articole! Prețurile scad considerabil. Durata noii promoții

Date:

Stiri Similare

Auchan a luat-o înaintea competiției, LIDL și Kaufland, oferind reduceri semnificative prin vouchere de cumpărături. Retailerul se implică și în protejarea mediului, promovând constant reciclarea. Nu mult după încheierea unei campanii asemănătoare, Auchan a lansat deja o altă inițiativă.

Pentru a beneficia, clienții pot aduce la orice magazin Auchan (exceptând cele aflate în stațiile Petrom) recipiente diverse (sticle, flacoane de plastic etc.) și primesc vouchere de folosit în următoarele două săptămâni de la eliberare.

Paralel cu aceasta, cei care aduc recipiente marcate „Ambalaj cu garanție” pot recicla și primesc înapoi 0,5 lei per unitate reciclată. Aceste vouchere vor avea o durabilitate de 12 luni.

„Profită de beneficii EXTRA când reciclezi ambalaje cu sau fără garanție în magazin, folosind cardul de fidelitate MyCLUB Auchan. Eliberăm reduceri speciale dacă vii să reciclezi la oricare magazin Auchan și MyAuchan (excepție făcând cele din stațiile Petrom).

În perioada 12-18 februarie, dacă scanezi cardul MyCLUB Auchan în cadrul procesului de reciclare (indiferent de garantie) primești un voucher de -10% la cumpărarea de produse Auchan selectate în cadrul campaniei pentru fiecare set de 5 ambalaje reciclate. Aceste vouchere obținute între 12–18 februarie sunt valabile timp de 14 zile de la data emiterii”, comunică Auchan.

Cum pot schimba clienții voucherele pentru bani la Auchan

Când folosești cardul MyCLUB Auchan, garanția de 0,5 lei/de ambalaj marcat cu „Ambalaj cu garanție” se va întoarce sub forma unui voucher de loialitate în aplicația Auchan (la secțiunea Vouchere). Acesta este valabil timp de un an de la data emiterii, și poți cumpăra cu el orice produs din magazinele Auchan și MyAuchan, mai puțin în cele din Petrom.

Dacă dorești echivalentul în bani al valorii voucherului, poți cere acest lucru la Serviciul Clienți, situație în care voucherul din aplicația Auchan va fi anulat, după cum adaugă Auchan.

✅ Voucherul de discount poate fi folosit o singură dată pe un singur chitanță la care a fost înregistrat cardul MyCLUB Auchan. Nu se pot folosi mai multe vouchere la o singură chitanță, dar se pot combina cu alte promoții sau reduceri.

✅ Valoarea maximă a reducerii prin voucher este limitată la 100 lei/chitanță și se aplică doar la produsele selectate pentru campanie care apar pe chitanță. Reducerea prin voucher se oferă pentru fiecare set de 5 ambalaje returnate prin cardul MyCLUB Auchan, cu un maximum de 100 de recipiente per card de client pe campanie.

Maria Ivan
Maria Ivan
Cu peste 10 ani de experiență în jurnalism, Maria Ivan aduce o perspectivă profundă și informată asupra fiecărui subiect pe care îl abordează. Dedicația sa pentru adevăr și integritate se reflectă în fiecare articol, oferind cititorilor o analiză clară și echilibrată a evenimentelor curente.

Ultimele Stiri