26.3 C
București
marți, iulie 16, 2024
AcasăȘtiriModificare importantă la Hidroelectrica pentru cei cu abonament actual sau viitor referitoare...

Modificare importantă la Hidroelectrica pentru cei cu abonament actual sau viitor referitoare la facturi

Date:

Stiri Similare

Gigantul din domeniul energetic de stat, Hidroelectrica, a anunțat schimbări majore referitoare la procesul de raportare a consumului pentru luna februarie.

În mod normal, această operațiune se efectuează între zilele 24 și 28 ale fiecărei luni, dar pentru acest an, intervalul obișnuit a fost modificat considerabil. Un comunicat recent afișat în aplicația iHidro menționează că înregistrarea și raportarea consumului pentru luna februarie 2024 se vor face mai repede decât de obicei.

Abonații la Hidroelectrica au opțiunea de a comunica indexul citit de ei înșiși apelând gratuit la 0800.800.359, ceea ce va ușura procesul de actualizare a informațiilor. Pentru detalii suplimentare, clienții pot suna la Call Center la 021.9834. Cu un portofoliu de aproximativ 600.000 de consumatori, Hidroelectrica își propune să furnizeze servicii de calitate și informații ușor de accesat.

Compania a început şi să emită facturile aferente lunii decembrie 2023. Pentru citirea consumului de energie electrică în luna februarie, Hidroelectrica a stabilit perioada cuprinsă între 22 și 26 februarie 2024, oferind cinci zile abonaților pentru a raporta cu acuratețe consumul.

Hidroelectrica extinde durata pentru actualizarea informațiilor

Prin anunțul său oficial, compania face cunoscut noul interval pentru raportarea următorului consum: 22.02.2024-26.02.2024. Această modificare fost făcută cu scopul de a le da mai multă libertate și timp clienților Hidroelectrica la actualizare, ușurând astfel administrarea resurselor energetice.

Hidroelectrica a și introdus recent aplicația iHidro pentru telefoane mobile, disponibilă atât pentru iOS cât și pentru Android, asigurând o conectare simplificată la serviciile și detaliile de interes. Aplicația asigură realiarea de plăți, consultarea istoricului de facturare, verificarea soldului și trimiterea simplificată a consumului lunar, întărinând astfel relația dintre consumator și furnizor de energie. Aplicația iHidro este disponibilă pentru descărcare din Google Play Store sau App Store, în funcție de platforma dispozitivului mobil.

Maria Ivan
Maria Ivan
Cu peste 10 ani de experiență în jurnalism, Maria Ivan aduce o perspectivă profundă și informată asupra fiecărui subiect pe care îl abordează. Dedicația sa pentru adevăr și integritate se reflectă în fiecare articol, oferind cititorilor o analiză clară și echilibrată a evenimentelor curente.

Ultimele Stiri