13.9 C
București
sâmbătă, aprilie 20, 2024
AcasăMondenModificări în componența grupurilor la Survivor All Stars! Transferul unor Războinici către...

Modificări în componența grupurilor la Survivor All Stars! Transferul unor Războinici către Faimoși! Nemulțumirea va crește în ambele tabere

Date:

Stiri Similare

Aparent agitați de faptul că echipa Faimoșilor nu prestează la nivelul așteptat în competiții și că numărul fetelor s-a redus considerabil, producătorii au fost impulsionați să găsească soluții noi. Propunerile adresate fostelor concurente de la edițiile precedente Survivor au fost declinate, motiv pentru care s-a pus accent pe atragerea membrilor din echipa Războinicilor, care se alătură mai ușor.

Această săptămână a adus încă o înfrângere pentru Faimoși la proba de imunitate, rezultând în nominalizarea lui Jador și Jorge pentru duel. Cu toate acestea, întrecerea dintre ei nu va mai avea loc, odată cu implementarea unor noi reglementări. Ambele echipe vor suferi transformări, o tactică menită să revitalizeze concursul.

Contul anonim de pe Instagram, Viperele Vesele, a dezvăluit deja schimbările ce urmează să apară. Se pare că Maria Chițu și Andrei Ciobanu se vor alătura Faimoșilor, pe când Iancu Sterp și Ștefania Ștefan vor rămâne în tabăra Războinicilor. Presupunerea este că aceste modificări au ca scop restabilirea echilibrului de forțe.

Noile alinieri ale echipelor Faimoși și Războinici

„Inițial, trebuia să avem parte de un duel neașteptat între Jador și Jorge, duel pe care echipa de producție nu l-a dorit și nici nu l-a acceptat, motiv pentru care s-a decis schimbarea regulilor, anulându-se astfel duelul și trecându-se la o reorganizare.

În urma acestui joc între echipe, Jador continuă să facă parte din Faimoși, iar Jorge este transferat într-o zonă cu mai puțin risc de eliminare, cum s-ar spune, în tabăra Războinicilor.

Jador și Jorge sunt desemnați să inițieze procesul de alegeri, fără discriminare de echipă, iar restul concurenților aleg alternând, băieții selectând o fată, iar fetele un băiat.

De urmare, ajung să facă parte din Faimoși, Maria Chitu, Alexandra Ciomag și Andrei Ciobanu.
În saptămâna curentă de difuzare, niciun jucător nu părăsește competiția Survivor România All Stars.”, conform informațiilor divulgat de Viperele Vesele.

Maria Ivan
Maria Ivan
Cu peste 10 ani de experiență în jurnalism, Maria Ivan aduce o perspectivă profundă și informată asupra fiecărui subiect pe care îl abordează. Dedicația sa pentru adevăr și integritate se reflectă în fiecare articol, oferind cititorilor o analiză clară și echilibrată a evenimentelor curente.

Ultimele Stiri