26.3 C
București
marți, iulie 16, 2024
AcasăMondenO concurentă de la Survivor All Stars a descoperit că a fost...

O concurentă de la Survivor All Stars a descoperit că a fost trădată de soțul ei cu o dansatoare de hotel și a decis să divulge totul: „Am găsit conversații… „

Date:

Stiri Similare

O celebritate de la Survivor All Stars a trecut printr-o înșelăciune dureroasă. Incidentul s-a întâmplat în fața altor persoane, lăsând o impresie pe care s-ar putea să nu o șteargă niciodată.

Identitatea persoanei de la Survivor All Stars care a fost înșelată este Andreea Tonciu. În trecut, Andreea alături de soțul ei, Daniel Niculescu, au trecut prin clipe dificile.

Deși inițial s-au separat, apoi s-au reconciliat, aceasta nu a reușit să uite experiențele anterioare. Andreea Tonciu a realizat ce se petrecea pe când era în Turcia.

După o dispută, Anamaria Prodan a încercat să-i ajute să se reconcilieze. În timpul unei vacanțe unde totul părea să fie în regulă, Andreea a observat că soțul ei era adesea absent.

Andreea Tonciu, de la Survivor All Stars, trădată de partenerul ei de viață

Când Andreea Tonciu, recent eliminată de la Survivor All Stars, a verificat telefonul soțului său, a descoperit ceva șocant.

Acesta avea o conversație cu o dansatoare angajată la hotel. După această descoperire, a urmat un conflict major, după cum spune vedeta, impresionată puternic de evenimentele de atunci.

„S-a petrecut totul în Turcia. În urma unei certe aprinse cu soțul meu, Anamaria Prodan ne-a ajutat să ne împăcăm, iar el a organizat această vacanță distractivă pentru noi. Din toți oamenii prezenți în acel loc, soțul meu se preumbla cu cineva care se afla acolo cu amanta. Eu eram relaxată la plajă și observam că soțul meu era în compania acelui individ pentru perioade lungi de timp.

Pe parcursul acelei vacanțe, în timp ce eu adormeam, am privit pentru prima dată în telefonul soțului meu. S-a întâmplat acum vreo cinci ani. Am găsit acolo conversații cu cine credeți? Cu o dansatoare de la hotel, probabil o rusoaică. Am început să schimb câteva cuvinte cu ea în engleza mea. Trebuie să adaug că, după ce ne-am întors din Turcia, soțul meu a insistat să meargă în Rusia să aducă niște lucruri de acolo. Nici nu vreau să vă spun ce tam-tam a urmat, ce am ajuns să spun”, a relatat Andreea Tonciu într-un podcast.

Maria Ivan
Maria Ivan
Cu peste 10 ani de experiență în jurnalism, Maria Ivan aduce o perspectivă profundă și informată asupra fiecărui subiect pe care îl abordează. Dedicația sa pentru adevăr și integritate se reflectă în fiecare articol, oferind cititorilor o analiză clară și echilibrată a evenimentelor curente.

Ultimele Stiri