14.4 C
București
duminică, februarie 25, 2024
AcasăTravelO destinație de vis în România cu cazare pe gratis. Aici găsești...

O destinație de vis în România cu cazare pe gratis. Aici găsești și un lac natural renumit. Accesul este fără costuri și experiența este minunată

Date:

Stiri Similare

Țara noastră, cu peisajele sale pitorești, încă mai aduce aventuri inedite iar tu poți beneficia de oportunitatea de a sta gratis într-un loc încântător, bucurându-te de natură fără a cheltui vreun leu.

România ar fi printre primele alese dacă s-ar face un top al țărilor pitorești, judecând nu numai după opinia celor de acasă, dar și după impresiile vizitatorilor externi care explorează minunățiile acestor meleaguri.

Acest cadru spectaculos include un loc perfect pentru a petrece timpul, cu cazare pe gratis. Este vorba de Lacul Roșu, cel mai vast lac natural montan din România.

Conform poveștilor, Lacul Roșu și-a avut începutul într-o manieră neașteptată. În anul 1837, vânturi violente au cauzat căderea unei porțiuni imense de stâncă din Muntele „Ucigașului”. Aceasta a barat cursurile de apă ale pâraielor Licas, Roșu și Petrolul, dând naștere astfel lacului.

Un loc de cazare gratis în sălbăticie

Lacul Roșu nu este numai un decor atrăgător, ci și un spațiu unde poți trăi magia sălbaticului fără să coste. O pasionată de călătorie a dezvăluit că există două cabane cu priveliște la Lacul Roșu ce oferă cazarea fără bani.

Călătoria către aceste adăposturi este simplă și deschisă tuturor, aflându-se la o distanță de numai 40-50 de minute de mers pe jos de la Lacul Roșu.

„Dorești să stai aici, printre munti, înconjura de un decor care taie răsuflarea? Poți să te odihnești gratis în cele două cabane cu vedere la Lacul Roșu. Calea către ele este simplă. Cam 40-50 de minute de mers de la lac și ai ajuns”, a notat entuziasta pe o postare pe Instagram.

Maria Ivan
Maria Ivan
Cu peste 10 ani de experiență în jurnalism, Maria Ivan aduce o perspectivă profundă și informată asupra fiecărui subiect pe care îl abordează. Dedicația sa pentru adevăr și integritate se reflectă în fiecare articol, oferind cititorilor o analiză clară și echilibrată a evenimentelor curente.

Ultimele Stiri