6.9 C
București
marți, februarie 27, 2024
AcasăHoroscopO schimbare radicală se prefigurează pentru o anumită zodie în data de...

O schimbare radicală se prefigurează pentru o anumită zodie în data de 10 februarie, odată cu apariția Lunii Noi! Viața ei se va metamorfoza complet. Previziuni detaliate oferite de Maria Sârbu

Date:

Stiri Similare

HOROSCOP de la Maria Sârbu. Ne aflăm în mijlocul unei săptămâni aparte, unde nu doar căldura doboară recorduri, ci și corpurile ceresti sunt într-o efervescență notabilă. Fericirea este oferită de Venus pentru aproape toate zodiile, iar Luna Nouă din 10 februarie prevestește transformări ample pentru o parte importantă dintre ele.

Astrologa Maria Sârbu a examinat aspectele astrologice ale acestei săptămâni și și-a împărtășit predicțiile pe canalul ei de Youtube, unde a discutat amănunțit caracteristicile fiecărearui semn zodiacal. Ziua de 10 februarie se distinge ca fiind o etapă critică, marcându-se prin influența semnificativă a Lunii Noi.

[inserare link]https://www.youtube.com/watch?v=mYM-x6mY_ls[/inserare link]

Sinteza previziunilor pentru Vărsător realizate de Maria Sârbu

7 februarie – este o zi unde Venus vă răsplătește cu multiple motive de fericire. Sufletul vostru va fi cuprins de liniște, iar energiile pozitive se vor instaura treptat la toate nivelurile. Vă veți simți tot mai generoși, compasiuni și remarcabili, iar auto-criticile anterioare vor începe să se estompeze.

8 februarie – o zi agitată, cu multe sarcini de îndeplinit. Este esențial să vă aliniați cu Pluto, asta cerându-vă adesea să inițiați modificări. Accentuați rolul vostru în comunitate.

9 februarie – fiți pe fază la epifanii. De ceva timp, Mercur vă vizitează zodia și generează numeroase reflecții profunde legate de sine.

10 februarie – Luna Nouă vine cu schimbări considerabile. Vă veți regăsi și puteți experimenta o revoluție în ceea ce vă privește destinul.

Pentru a afla previziunile extinse destinate Vărsătorului, cât și pentru celelalte semne zodiacale, consultați link-ul de mai sus.

Maria Ivan
Maria Ivan
Cu peste 10 ani de experiență în jurnalism, Maria Ivan aduce o perspectivă profundă și informată asupra fiecărui subiect pe care îl abordează. Dedicația sa pentru adevăr și integritate se reflectă în fiecare articol, oferind cititorilor o analiză clară și echilibrată a evenimentelor curente.

Ultimele Stiri