10.3 C
București
sâmbătă, aprilie 20, 2024
AcasăMondenO Vedetă De Top în Cursă pentru Survivor All Stars! Cine S-ar...

O Vedetă De Top în Cursă pentru Survivor All Stars! Cine S-ar Putea Alătura Competiției După Plecarea lui Jador

Date:

Stiri Similare

Emisiunea Survivor All Stars pregătește evenimente captivante. Echipa de la PRO TV plănuiește să mențină audiența cu ochii pe ecran aducând o personalitate importantă în Republica Dominicană.

În urma eliminării lui Jador, echipa PRO TV vizează să păstreze atenția fanilor. În această direcție, își propun să atragă în Republica Dominicană o celebritate pe care un număr mare de telespectatori o apreciază.

Vești neașteptate vin din partea PRO TV! S-ar putea să vorbim despre Culiță Sterp, fratele lui Iancu Sterp. Ce este mai interesant este că postul de televiziune este pregătit să scoată o sumă considerabilă pentru a-l aduce pe insulă.

Chiar Culiță Sterp a mărturisit că a primit mai multe apeluri și că de curând, chiar în acest sfârșit de săptămână, a fost contactat din nou. El admite că există interes din partea sa pentru oferta PRO TV, dar este reținut din cauza multiplelor angajamente pe care trebuie să le respecte.

Posibil Competitor Nou la Survivor All Stars?

Cu toate acestea, el consideră și posibilitatea de a se alătura concursului pentru fratele său. Culiță Sterp urmărește atent Survivor All Stars și este conștient de tensiunile de acolo, motiv pentru care a lua în calcul participarea.

Deși nu este nimic oficial, nu putem exclude posibilitatea ca vedeta să accepte în cele din urmă oferta, după cum a consemnat chiar el pe rețelele de socializare. Rămâne de urmărit să vedem cum se va desfășura situația în cadrul show-ului Survivor All Stars.

„M-au contactat din nou ieri. De la început au fost discuții să iau parte la Survivor, dar nu am reușit să ajung acolo din cauză că programul meu de concerte este foarte încărcat. Am angajamente în fiecare weekend, cu trei spectacole de obicei. Suma pe care mi-o oferă acolo, o câștig și în țară prin cântări. Acum, văzând ce se întâmplă cu fratele meu acolo și tot scandalul recent, aș merge și pentru a-l susține, simt nevoia să fiu alături de el.

Dar, colegii din formație nu sunt de acord, pentru că prezența mea este esențială, având concerte miercuri… sunt în dubii. Aș merge, dar nu pot să anulez angajamentele deja stabilite. Nu știu cum să procedez, voi încerca, dar este complicat.

Reprezentanții Survivor au insistat, oferindu-mi un tarif mult mai atractiv decât cel solicitat inițial de mine, doar să particip. Nu știu încă ce decizie să iau. Mă voi gândi,” a relatat Culiță Sterp într-o transmisiune live efectuată seara trecută.

Maria Ivan
Maria Ivan
Cu peste 10 ani de experiență în jurnalism, Maria Ivan aduce o perspectivă profundă și informată asupra fiecărui subiect pe care îl abordează. Dedicația sa pentru adevăr și integritate se reflectă în fiecare articol, oferind cititorilor o analiză clară și echilibrată a evenimentelor curente.

Ultimele Stiri