26.3 C
București
marți, iulie 16, 2024
AcasăHoroscopO zodie va avea parte de un succes surprinzător în carieră pe...

O zodie va avea parte de un succes surprinzător în carieră pe data de 24 ianuarie. Preziceri complete de la Maria Sârbu

Date:

Stiri Similare

ASTROLOGIE. Cu toate că vremea este geroasă, în astrologie se întrevede o perioadă de noroc formidabil. Astăzi, 23 ianuarie, Venus pătrunde în semnul Capricornului, generând un val de fertilitate. Conform astroloagei Maria Sârbu, pentru doamnele care doresc să conceapă, acum este momentul propice.

De asemenea, pe 25 ianuarie ne așteaptă o Lună Plină în Leu, care nu aduce vesti negative, ci mai degrabă încercări care, dacă sunt depășite, pot aduce noroc în diverse aspecte ale vieții.

Maria Sârbu și-a împărtășit previziunile detaliate pentru această săptămână, oferind perspective captivante pentru fiecare semn zodiacal, zilnic. Vizionați videoclipul de mai jos pentru toate detaliile.

Scurte previziuni de la Maria Sârbu pentru zodia Fecioară

Pe 23 ianuarie, veți simți o mare bucurie pe plan emoțional. Averea vă poate crește, iar Venus în Capricorn are meritul. Condiția esențială este să fiți capabili să extrageți învățăminte din experiențele trecute legate de finanțe și relații.

Venus vă va sprijini dacă aveți probleme de fertilitate, fiind un moment favorabil în acest sens.

24 ianuarie – o zi plină de noroc, atât pe plan sentimental, cât și profesional.

25 ianuarie – Luna Plină vă atrage atenția asupra sănătății. O provocare va apărea și va fi strâns legată de dragostea față de propria persoană.

Luna Plină vă îndeamnă să efectuați o mare schimbare în rutina zilnică și să vă aventurati în afara zonei de confort. Fiți atenți la intuiția voastră, precum și la capacitatea de a ierta.

26 ianuarie – o zi extrem de norocoasă, grație lui Mercur, ocrotitorul dumneavoastră. Urmăriți-vă intuiția și acționați după ceea ce simțiți că este corect.

27 și 28 ianuarie – un sfârșit de săptămână splendid. Se va pune capăt neliniștilor interioare, deschizând calea pentru un nou început în viața voastră.

 

Maria Ivan
Maria Ivan
Cu peste 10 ani de experiență în jurnalism, Maria Ivan aduce o perspectivă profundă și informată asupra fiecărui subiect pe care îl abordează. Dedicația sa pentru adevăr și integritate se reflectă în fiecare articol, oferind cititorilor o analiză clară și echilibrată a evenimentelor curente.

Ultimele Stiri