3.7 C
București
joi, februarie 22, 2024
AcasăHoroscopO zodie va cunoaște succes neașteptat chiar în data de 7 februarie....

O zodie va cunoaște succes neașteptat chiar în data de 7 februarie. Se așteaptă o mare fericire. Prin urmare, Maria Sârbu oferă previziuni complete

Date:

Stiri Similare

ASTROLOGIE de Maria Sârbu. Primăvară pare să fi sosit mai devreme, cel puțin în perioada aceasta. Temperaturile s-au ridicat la 20 de grade Celsius în anumite zone, în ciuda vântului care a cauzat unele probleme. Și alinierile planetare par să ne aducă vești bune. Luna Nouă din 10 februarie va aduce transformări semnificative pentru toate semnele zodiacale.

Trebuie să fiţi atenţi în această zi și să acordaţi o importanță deosebită planurilor voastre, deoarece efectele lor vor dura. Astrologa Maria Sârbu a împărtășit previziuni detaliate pentru intervalul 5-11 februarie pe canalul său de Youtube, acordând atenție fiecărei zodii și zile din săptămână respectivă.

Pentru mai multe detalii, vă invităm să vizionați videoclipul de mai jos.

O privire generală asupra previziunilor pentru zodia Fecioară, realizate de Maria Sârbu

Pe 6 februarie, veți marca o zi deosebit de importantă. Va avea loc o eliberare dintr-o durere care necesită vindecare. E momentul să lăsați trecutul în urmă și să începeți o nouă fază de viață.

7 februarie – aceasta va fi ziua cu noroc din această săptămână. Venus aduce bucurii mari prin prietenii, copiii și, posibil, prin câștiguri monetare. S-ar putea să experimentați un succes pe care nu l-ați prevăzut.

8 februarie – vă vor aștepta numeroase sarcini care trebuie finalizate. Va trebui să fiți precauți în privința a două provocări legate de egoism și mândrie. Una va fi de natură psihologică, iar cealaltă se va axa pe eficiență și performanță. Fiți conștienți că ego-ul poate fi autodistructiv.

9 februarie – Mercur, guvernatorul zodiei voastre, vine să vă sprijine și să vă încurajeze. Este esențial să aduceți o schimbare, chiar dacă sunteti tentați să rămâneți într-o zonă de confort deja cunoscută.

Pe 10 și 11 februarie, Luna Nouă vă îndeamnă să vă conectați mai profund cu voi înșivă.

Detalii ample despre această zodie, dar și despre celelalte zodii, puteți găsi în acest video, unde Maria Sârbu a analizat fiecare semn în mod individual.

Maria Ivan
Maria Ivan
Cu peste 10 ani de experiență în jurnalism, Maria Ivan aduce o perspectivă profundă și informată asupra fiecărui subiect pe care îl abordează. Dedicația sa pentru adevăr și integritate se reflectă în fiecare articol, oferind cititorilor o analiză clară și echilibrată a evenimentelor curente.

Ultimele Stiri