13.2 C
București
duminică, februarie 25, 2024
AcasăHoroscopO zodie va cunoaște un triumf remarcabil pe data de 14 februarie....

O zodie va cunoaște un triumf remarcabil pe data de 14 februarie. Succes notabil în carieră și lansarea unui proiect inedit. Maria Sârbu, previziuni detaliate pentru toate semnele zodiacale

Date:

Stiri Similare

ASTROLOGIE cu Maria Sârbu. Această săptămână se anunță a fi una plină de dinamism pe plan astral. Nu numai că atmosfera a devenit sumbră, dar și unele semne zodiacale vor trece prin perioade de melancolie profundă. Dificultățile vor avea startul luni, 12 februarie, continuându-se posibil și pe 13, ba chiar se pot întinde pe durate mai lungi dacă nu se intervine în lanțul de emoții copleșitoare.

Cu toate că 14 februarie marchează Sărbătoarea Îndrăgostiților, puține semne zodiacale se vor bucura cu adevărat de această zi. Majoritatea se vor concentra pe domenii precum profesional sau sănătatea.

Maria Sârbu a compilat horoscopul săptămânal și a împărtășit toate pormenirile în detaliu pe canalul său de Youtube. Pentru a afla predicțiile detaliate, nativii sunt încurajați să vizioneze videoclipul următor:

Scurte prognoze cu Maria Sârbu pentru Fecioară

Dragi Fecioare, la data de 12 februarie ați simțit o apăsare a tristeței pe care o puteți considera greu de explicat. Posibil sa fie vorba despre anxietate. Este esențial să vă ajustați aceste emoții, care altfel vă pot afecta starea de sănătate. Aveți în față un proces de vindecare.

13 februarie – ziua când trebuie să acordați atenție dimensiunii spirituale. Sunteți destinatari ai unor mesaje spirituale pe care le neglijați adeseori. Legătura cu divinul este crucială în această zi. Meditația vă poate ajuta să vă recuperați energia vitală, esențială pentru zilele următoare. Depășiți tristețea de pe 12 februarie și eliberați-vă de stres.

14 februarie – o zi cu accent pe carieră și mai puțin pe relațiile amoroase. Probabilitatea de a începe noi proiecte este mare chiar în ziua dedicată iubirii, dar focalizarea va fi pe aspectele profesionale, nu pe relații.

15 februarie – se anunță o perioadă dificilă și este indicat să fiți precauți cu sănătatea, în mod particular cu genunchii și articulațiile, dar și să fiți atenți la semnele de oboseală. La locul de muncă, folosirea tămâiei pentru purificarea spațiului ar putea fi benefică.

16 februarie – este o zi în care simțiți nevoia de vești bune și compania prietenilor. Doriți o schimbare de peisaj, poate chiar o călătorie, și asta ar fi recomandat de făcut.

17-18 februarie – acordați o atenție sporită sănătății și la locul de muncă. Veștile îmbucurătoare nu vor întârzia să apară în sfera profesională, deoarece Venus intra în zodia Vărsătorului. Cei care se confruntă cu probleme medicale vor observa o ameliorare, deoarece Venus vă va sprijini considerabil în luna următoare.

Maria Ivan
Maria Ivan
Cu peste 10 ani de experiență în jurnalism, Maria Ivan aduce o perspectivă profundă și informată asupra fiecărui subiect pe care îl abordează. Dedicația sa pentru adevăr și integritate se reflectă în fiecare articol, oferind cititorilor o analiză clară și echilibrată a evenimentelor curente.

Ultimele Stiri