26.3 C
București
marți, iulie 16, 2024
AcasăMondenOana Lasconi, urmașa Elenei Lasconi, a mărturisit în mod deschis că este...

Oana Lasconi, urmașa Elenei Lasconi, a mărturisit în mod deschis că este PANSEXUALĂ. Semnificația acestui fapt si cum este afectată mama sa?

Date:

Stiri Similare

Descendentă a cunoscutei Elena Lasconi, Oana a dezvăluit că are o atracție pansexuală. Dar ce semnificație are această noțiune și care este cu adevărat orientarea sa?

Oana Lasconi, urmașa Elenei Lasconi, a recunoscut în public preferințele sale pansexuale. Dar la ce se referă acest concept? Elena Lasconi a împărtășit aspecte din viața personală, inclusiv despre legătura cu fiica sa, Oana.

Primărița din Câmpulung Muscel a participat la un program TV condus de Denise Rifai, unde a fost sinceră. Întrebată despre reconcilierea cu fiica sa, Elena a confirmat pe un ton optimist.

Deși a mărturisit că a suferit emoțional, Elena Lasconi a reușit să depășească momentele dificile. De-a lungul timpului, a experimentat diverse emoții, dar acum se simte bine. Totuși, în ceea ce privește fiica sa, Oana Lasconi, Elena a fost mai rezervată în declarații.

Mai concret, Elena Lasconi s-a abținut de la a detalia relația cu fiica ei. Este de părere că i-a oferit fiicei sale toate resursele necesare fără a avea regrete.

„Da. Vă puteți imagina că într-o situație de acest fel… am avut două zile în care am fost la pământ, fără forța să stau pe picioare. Mă trezeam noaptea și plângeam. Uneori, nici nu mai știam pentru ce plâng. Evident, treci prin mai multe faze. La început e ceartă, apoi împăcare, încerci să găsești un dialog, să înțelegi problema.

Nu mi-ar plăcea să discut prea mult despre relația mea cu Oana, dar ne înțelegem bine, sunt bine cu ea. Suntem mamă și fiică. Poate unii dintre telespectatori dețin secretul părinților sau copiilor ideali, al relațiilor impecabile, al politicianului perfect. Ei bine, eu am vulnerabilități. Vulnerabilitatea ilustrează iubirea, empatia, iertarea…”, a relatat ea.

Ce presupune a fi pansexuală

Ce reprezintă, totuși, termenul pansexual, cu care se identifică Oana Lasconi? Pansexualitatea implică o atracție îndreptată către toate genurile.

Pansexual este format din termenul „pan”, cu rădăcini în grecescul antic, care se traduce prin „tot, orice” și indică faptul că o persoană pansexuală resimte atracție sexuală față de toate genurile.

Concluzia este că Oana Lasconi simte atracție atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Aceasta este și originea tensiunilor cu mama sa, pe fondul reproșului referitor la votul dat de Elena Lasconi la referendumul privind definirea familiei.

Maria Ivan
Maria Ivan
Cu peste 10 ani de experiență în jurnalism, Maria Ivan aduce o perspectivă profundă și informată asupra fiecărui subiect pe care îl abordează. Dedicația sa pentru adevăr și integritate se reflectă în fiecare articol, oferind cititorilor o analiză clară și echilibrată a evenimentelor curente.

Ultimele Stiri