26.3 C
București
marți, iulie 16, 2024
AcasăMondenOare Ana Porgras părăsește concursul Survivor All Stars? Tensiuni majore la PRO...

Oare Ana Porgras părăsește concursul Survivor All Stars? Tensiuni majore la PRO TV. Zanni face de asemenea o mișcare surprinzătoare. Detalii de ultim moment

Date:

Stiri Similare

Chiar dacă s-au ales cu imunitatea și un membru al echipei Războinicilor a fost dat afară săptămâna precedentă, situația în echipa Faimoșilor este mai agitată ca niciodată. Jador și Zanni au reluat conflictul lor și de această dată a escaladat la un scandal enorm. Doar o selecție din imagini va fi arătată pe PRO TV, însă între cei doi se pare că posibilitatea de reconciliere nu mai există.

Ana Porgras se confruntă de asemenea cu dificultăți serioase. Sursa News18.ro raportează că sportiva a suferit o cădere nervoasă și a solicitat acasă. Cu toate acestea, producătorii au reușit să o convingă să continue în concurs, deși se află într-o condiție mintală precară. Mai mult, în episodul ce va fi difuzat marți seara, telespectatorii vor putea vedea această situație în care se află Ana.

”În momentul de față nu reușesc să mă liniștesc și să vă vorbesc despre ce simt”, va mărturisi Ana Porgras chiar înainte de competiţia pentru provizii.

Ce se așteaptă să se întâmple în ediția de azi a Survivor All Stars

După victoria în duelul cu Relu Pănescu, Maria Lungu încearcă să se reîncadreze în echipa sa și va mărturisi că nu a simțit sprijinul colegilor. ”Nu pot să afirm că am avut susținerea echipei. Calmul a fost esențial pentru completarea puzzle-ului. Vor să mă facă să tac, dar atâta timp cât am iubirea lui Dumnezeu, nu conteează că mă detestă toți ceilalți”, va declara Războinica, care pare să aibă un nou avant în concurs și determinarea de a merge cât mai departe, spre mirarea tuturor.

Deși vin din două înfrângeri la rând, Iancu Sterp este totuși de părere că aparține unui trib superior: ”suntem o echipă mai unită, avem strategia de partea noastră”.

Începem săptămâna cu o provocare importantă la jocul de provizii, așa cum le reamintește Daniel Pavel: ”Astăzi, parte din premiu este vegetală: linte, ceapă, ardei roșu, ardei verde. Și pe lângă toate acestea, echipa câștigătoare de azi primește un bonus.” Ce constă acest bonus și cine va pune mâna pe premiul mărit, vom descoperi în câteva ore.

Maria Ivan
Maria Ivan
Cu peste 10 ani de experiență în jurnalism, Maria Ivan aduce o perspectivă profundă și informată asupra fiecărui subiect pe care îl abordează. Dedicația sa pentru adevăr și integritate se reflectă în fiecare articol, oferind cititorilor o analiză clară și echilibrată a evenimentelor curente.

Ultimele Stiri