3.7 C
București
joi, februarie 22, 2024
AcasăMondenOare Gianina din "Las Fierbinți" se va retrage? Decizia luată de Anca...

Oare Gianina din „Las Fierbinți” se va retrage? Decizia luată de Anca Dumitra înainte de noul sezon este definitivă

Date:

Stiri Similare

Pentru peste zece ani, România s-a bucurat de râsete și umor odată cu seria de comedie îndrăgită de mulți. „Las Fierbinti” își urmărește povestea locuitorilor din satul cel mai cunoscut al țării, cu noi peripeții amuzante în cel mai recent sezon ce începe din 13 februarie. Personaje ca Bobiță, Giani, Dorel, Aspirina și mulți alții vor întâmpina situații neașteptate care vor stârni râsul telespectatorilor.

Seria „Las Fierbinți” și-a păstrat popularitatea și în 2023, ocupând locul întâi în clasamentele de audiență. Atingând un rating mediu de 10.1% și o cotă de piață de 30% în rândul adulților între 21 și 54 de ani din grupele socio-economice ESOMAR ABCD, serialul rămâne favoritul național.

În acest an, serialul a avut în medie peste 1.7 milioane de români ca telespectatori pentru fiecare episod, în timp ce peste 3 milioane de persoane s-au uitat măcar un minut la episodul favorit al țării.

Mesajul transmis de Anca Dumitra, interpreta Gianinei

După 24 de sezoane pline, interpretarea Ancăi Dumitra ca Gianina îi aduce numai aprecieri și sprijin din partea publicului, contribuind la menținerea serialului pe prima poziție în topul audiențelor. Zvonuri care spuneau că actrița ar putea renunța la rol din cauza căsătoriei sale s-au dovedit a fi false.

„Mulțumim tuturor pentru susținerea arătată! Sperăm să ne urmăriți și în acest nou sezon care începe pe 13 februarie, cu momente nou și comic. Totul este o plăcere pentru noi, filmăm cu pasiune și așteptăm să ne fiți aproape, așa cum ați fost tot timpul, din confortul casei voastre. Vizionare plăcută!”.

Ecaterina Ladin, cea care dă viață Dalidei, secretara primarului Vasile, este de asemenea mișcată de susținerea publicului: „Dacă mi-ar fi spus cineva acum 12 ani că, după 24 de sezoane, publicul va fi la fel de nerăbdător să vizioneze un nou episod din ‘Las Fierbinți’, nu l-aș fi crezut. Dragostea fanilor nu s-a diminuat deloc de la început, iar recunoștința mea este imensă. ‘Las Fierbinți’ este proiectul meu de suflet și sunt convinsă că este atât de îndrăgit datorită realității capturate de personajele interpretate. Dalida a fost creată și dezvoltată de mine, iar eu muncesc neîncetat pentru a o face cât mai autentică. Sunt extrem de mulțumită că publicul ne-a urmărit cu aceeași pasiune toți acești ani!”.

Fiți pe fază, începând cu 13 februarie, pentru startul unui nou sezon ‘Las Fierbinți’, ce va fi difuzat pe PRO TV și disponibil mai devreme pe VOYO.

Maria Ivan
Maria Ivan
Cu peste 10 ani de experiență în jurnalism, Maria Ivan aduce o perspectivă profundă și informată asupra fiecărui subiect pe care îl abordează. Dedicația sa pentru adevăr și integritate se reflectă în fiecare articol, oferind cititorilor o analiză clară și echilibrată a evenimentelor curente.

Ultimele Stiri