14.4 C
București
duminică, februarie 25, 2024
AcasăMondenOare Jorge va fi dat afară din Survivor All Stars? Destinul Elenei...

Oare Jorge va fi dat afară din Survivor All Stars? Destinul Elenei Ionescu ia o întorsătură neașteptată. Realitatea e diferită de așteptările tuturor

Date:

Stiri Similare

Competiția Survivor All Stars merge mai departe în săptămâna a doua cu participanți noi și cu eliminări proaspete. Din nefericire, ne confruntăm și cu câteva accidentări. Nici Maria Lungu, nici Jorge nu au primit acordul medical să participe în competiția pentru provizii, o competiție câștigată de echipa Faimoșilor.

Jorge a avut de-a face cu probleme medicale serioase anul trecut, părăsind Survivor cu ajutorul cârjelor și supunându-se unei operații grele la genunchi. Artistul a fost plin de entuziasm să se întoarcă în Republica Dominicană și producătorii l-au primit înapoi. Din păcate, din nou întâmpină probleme de sănătate și a fost nevoit să ia o pauză.

Oricum, nu el va fi sugerat pentru eliminare. Faimoșii vor ceda jocul de imunitate și Elena Ionescu va fi cea care va părăsi competiția, fiind percepută ca cea mai slabă din punct de vedere atletic. Nu alte motive au stat la baza plecării ei, așa cum s-a zvonit. Câștigătoarea de anul trecut a Survivor România nu a reușit să se salveze prin câștigarea duelului cu oponenta ei.

Audiența excepțională a Survivor All Stars

Publicul nu a pierdut nicio clipă din episodul de marți seară, iar acesta a dominat clasamentul ratingurilor.
Alexandra Ciomag, Sorin Pușcașu, Elena Marin și Cătălin Zmărăndescu au ajuns direct pe Insula Exilului. ”Este calmul înaintea furtunii”, a spus Elena, așteptând să se alăture tribului Faimoșilor și să reintre în joc.

În același timp, colegii lor s-au dat peste cap în jocul pentru provizii, unde Faimoșii au triumfat cu ușurință, 10 la 4, și s-au întors în tabără cu premiul. Acolo le așteptau surprize, deoarece s-au alăturat noi concurenți!

”Sunt fericit să îi văd, parcă ne-au adus un plus de moral,” a declarat Iancu după interacțiunea cu noii veniți, iar Roxana Nemeș a adăugat că ”sunt sigură că vor contribui semnificativ la scorul nostru”. Cum vor influența aceste noi prezențe atmosfera din cele două triburi, vom descoperi în curând.

Show-ul Survivor All Stars a condus detașat în materie de audiență în intervalul orar 21:30 – 23:50. În segmentul populației naționale cu vârste între 21 și 54 de ani, apartinând grupurilor socioeconomice ESOMAR ABCD, PRO TV avea 8.1 puncte de rating și o cotă de piață de 29.9%, în timp ce al doilea clasat a avut 3.9 puncte de rating și 14.5% cotă de piață. De-a lungul transmisiei, aproape 1.6 milioane de români au urmărit cu emoție provocările participanților, ajungându-se la un vârf de peste 2 milioane de telespectatori la ora 21:44 pe PRO TV!

Ambii triburi se pregătesc să concureze iarăși în jocul de Imunitate diseară! Este rândul concurenților noi să demonstreze că pot aduce puncte echipei, iar entuziasmul este la cote maxime în ambele tabere. ”Mă simt extraordinar, va fi o competiție grozavă”, va spune Alex Delea, în timp ce Jorge va sublinia dorința arzătoare de a continua seria de succese: ”sperăm să descoperim resursele interioare pentru a ne depăși pe traseu și a reveni triumfători”. Cine va domina și cine va fi trimis la duelul pentru imunitate personală, vom afla în curând.

Maria Ivan
Maria Ivan
Cu peste 10 ani de experiență în jurnalism, Maria Ivan aduce o perspectivă profundă și informată asupra fiecărui subiect pe care îl abordează. Dedicația sa pentru adevăr și integritate se reflectă în fiecare articol, oferind cititorilor o analiză clară și echilibrată a evenimentelor curente.

Ultimele Stiri