3.7 C
București
joi, februarie 22, 2024
AcasăMondenOare TJ Miles a fost eliminat de la Survivor All Stars? Iată...

Oare TJ Miles a fost eliminat de la Survivor All Stars? Iată unde a fost observat Celebrul recent și alături de cine. Fotografii spectaculoase

Date:

Stiri Similare

Un competitor de seamă la Survivor All Stars, TJ Miles, a avut o prestație remarcabilă în sezonul trei, ajungând până în fazele avansate ale jocului, dar a fost eliminat înainte de probele individuale. Acum, el este hotărât să rămână în competiție până în final.

Pentru reality show-ul de la PRO TV, TJ Miles s-a antrenat intens și își propune să obțină performanță maximă. Chiar dacă se află în Republica Dominicană, în perioada premergătoare concursului, a înregistrat mai multe videoclipuri muzicale, încercând să câștige notorietate și pe această scenă. Anterior, el era recunoscut în principal pentru videoclipurile sale legate de tuning pe Tik Tok.

Pe 25 ianuarie, TJ Miles a lansat un videoclip, și există fanii care pretind că l-au observat în ultimele zile făcând pregătiri pentru această lansare. Cu toate astea, cântărețul este de fapt în Republica Dominicană și informațiile sigure indică faptul că nu a fost eliminat din concurs.

Locațiile unde e posibil să-l întâlnești pe TJ Miles

Prin urmare, bârfele referitoare la plecarea lui sunt nefondate. Din nefericire pentru el, noua piesă nu a atins succesul scontat, adunând mai puțin de 5000 de reproduceri. CRBL a testat o tactică asemănătoare în timp ce participa la Survivor, în aceeași ediție cu TJ Miles, ce nu i-a adus rezultatele dorite.

Partenera lui TJ, Francisca, se bucură de un pic mai multă atenție. Piesa ei, lansată cu o lună în urmă, a acumulat peste 100.000 de vizualizări, ceea ce e destul de bine, dar totuși sub așteptările sale. Există posibilitatea ca cei doi să realizeze un clip muzical împreună și să concerteze în această componență.

Pentru moment, TJ Miles se concentrează intens să rămână în jocul Survivor pentru o perioadă cât mai îndelungată.

[încorporare]https://www.youtube.com/watch?v=VxJu9aa1M7s[/încorporare]

 

Maria Ivan
Maria Ivan
Cu peste 10 ani de experiență în jurnalism, Maria Ivan aduce o perspectivă profundă și informată asupra fiecărui subiect pe care îl abordează. Dedicația sa pentru adevăr și integritate se reflectă în fiecare articol, oferind cititorilor o analiză clară și echilibrată a evenimentelor curente.

Ultimele Stiri