6.9 C
București
marți, februarie 27, 2024
AcasăȘtiriOMV Petrom anunță reduceri mari la combustibil pentru consumatori! Cum puteți beneficia...

OMV Petrom anunță reduceri mari la combustibil pentru consumatori! Cum puteți beneficia de prețuri mai mici. Este un beneficiu extraordinar

Date:

Stiri Similare

OMV Petrom reduce costurile pentru benzină și motorină. Va costa mai puțin să alimentezi la stațiile lor în perioada ce urmează.

Consumatorii vor beneficia de discounturi substanțiale atât pe benzină cât și pe motorină din partea OMV Petrom. Se oferă o diminuare a prețului cu 0,50 lei per litru cumpărat. Cum poți profita de această oportunitate?

Pentru combustibilii standard precum EVO 95, EVO DIESEL și GPL, clienții trebuie să acumuleze 34 de puncte MultiBonus. În schimb, dacă preferi EVO DIESEL PLUS și EVO 100 PLUS, poți beneficia de o scădere de 1 leu per litru, cu condiția să ai 67 de puncte.

Prin urmare, dacă ai suficiente puncte și captezi promoția de 1 leu pe litru, poți economisi chiar și zeci de lei la un rezervor plin.

Cât costă, de fapt, la final? Conform OMV Petrom, atunci când alimentezi cu 25 de litri de EVO Diesel Plus, poți folosi 1675 de puncte MultiBonus pentru a tăia 25 de lei din preț.

OMV Petrom oferă un discount de până la 1 leu pe litru la stația de serviciu

Merită menționat că indiferent de modul de plată, fie el cash sau cu cardul, clienții vor obține în continuare puncte MultiBonus, asigurând un lanț consistent de avantaje.

În promoția publicată, OMV îndeamnă cumpărătorii să verifice punctele acumulate înainte de a alimenta pentru a putea utiliza reducerea dorită.

De exemplu, cu un total de 680 de puncte în cont, un client poate primi o scădere de 10 lei pentru achiziția de combustibili MOL EVO și MOL EVO Plus, ceea ce corespunde cu 20 de litri de EVO95, EVO Diesel sau GPL, sau cu 10 litri de EVO 100 PLUS sau EVO Diesel Plus.

Promotia este foarte atractivă și se așteaptă ca mulți consumatori să profite de ea. Înainte de aceasta, nicio altă rețea de benzinării nu a prezentat o ofertă similară beneficiarilor săi.

Maria Ivan
Maria Ivan
Cu peste 10 ani de experiență în jurnalism, Maria Ivan aduce o perspectivă profundă și informată asupra fiecărui subiect pe care îl abordează. Dedicația sa pentru adevăr și integritate se reflectă în fiecare articol, oferind cititorilor o analiză clară și echilibrată a evenimentelor curente.

Ultimele Stiri