26.3 C
București
marți, iulie 16, 2024
AcasăMondenOriginea etnică a lui Zanni de la Survivor All Stars: Un secret...

Originea etnică a lui Zanni de la Survivor All Stars: Un secret bine păstrat despre mamă

Date:

Stiri Similare

Robert Edmond Zannidache, mai cunoscut ca Zanni, este unul dintre participanții de top la Survivor All Stars. Același a câștigat simpatia publicului în sezonul al doilea, obținând voturi masive. Pe atunci nu poseda nicio proprietate, însă acum este proprietarul unei locuințe evaluate la 250.000 de euro și al unui automobil.

Notorietatea lui Zanni a explodat odată cu mesajul trimis lui Alex Velea pe Instagram, ceea ce l-a condus să fie integrat în echipa Golden Boy. În ciuda unei perioade de colaborare fructuoasă, în prezent cei doi nu mai comunică.

Zanni a cunoscut o copilărie dificilă, abandonat de timpuriu într-un orfelinat. Se pare că are rădăcini grecești, iar numele său indică aceeași origine. Mama sa a fost reticentă în a-i oferi detalii, limitându-se să confirme că bunicii lui au migrat din Grecia în România.

„Numele meu este de origine greacă, însă nu cunosc amănunte, nu știu exact cine din familia mea este grec. Mama m-a vizitat doar câteva ori în copilărie. La prima vizită, nici nu înțelegeam cine e ea, noțiunile de ‘familie’, ‘mamă’ sau ‘tată’ îmi erau necunoscute. Mi s-au explicat aceste concepte abia după ce am fost transferat la un alt orfelinat, când aveam opt ani.

Nu știam să deosebesc o fată de un băiat, astfel de lucruri mi s-au clarificat târziu. Eram ignorat din punct de vedere social, fără să cunosc inclusiv planeta pe care trăiam sau că ziua în care împlinesc un nou an este semnificativă. Când cineva îmi ura ‘La mulți ani’, nu aveam idee ce înseamnă aceste cuvinte. Era de parcă aș fi fost un sălbatic, fără să știu nimic despre propriul meu eu.

Mama s-a reîntors de câteva ori, dar eu nu înțelegeam cine era. Nu înțelegeam motivul vizitelor ei, de ce stătea alături de mine și nu de alți copii. Era totul atât de confuz,” și-a împărtășit Zanni experiențele din trecut.

Zanni a cunoscut foamea în orfelinat

Aducerea aminte a lui Zanni despre perioada petrecută la Survivor All Stars sunt pline de durere și emoție. Perioada aceasta a trecutului său l-a modelat într-un tânăr rebel și în căutare de liniște.

„Prima mea memorie este din Orfelinatul Sfânta Ecaterina din București. Îmi amintesc că dormeam într-un dormitor mare, unul lângă altul.

Îmi amintesc că mă scăldam într-un frig cumplit noaptea și îmi făceam nevoile pe mine intențional ca să-mi alin frigul. Țin minte că sponsorii aduceau dulciuri și jucării, dar le pierdeam pentru că îngrijitoarele ni le luau. Am o memorie vagă a holurilor și a luptelor pentru o conservă de pateu, gândindu-mă cum să scot șoarecii din ghete înainte să le port.

Băile erau comune, se făcea igiena fără să se diferențieze între băieți și fete. În jurul vârstei de șapte ani am fost adoptat de alt centru de copii. Acolo situația s-a schimbat, începând să învăț să întrețin relații și să cunosc lucruri noi, dar prea târziu. Acolo am rămas până la vârsta de 14 ani. După aceea, la 14 ani, eram mutat într-u apartament și îmi era alocat un buget pentru auto-întreținere, gătitul de unul singur.

Un tutore mă vizita la trei zile pentru a se asigura că urmez școala și că nu mă abat de la reguli. Dacă respectam condițiile lor, rămâneam sub supraveghere. Fiind începător în multe privințe și având un comportament rebel, am fost, în cele din urmă, exclus în jurul vârstei de 17-18 ani,” a dezvăluit Zanni conform surselor de la viva.ro.

Maria Ivan
Maria Ivan
Cu peste 10 ani de experiență în jurnalism, Maria Ivan aduce o perspectivă profundă și informată asupra fiecărui subiect pe care îl abordează. Dedicația sa pentru adevăr și integritate se reflectă în fiecare articol, oferind cititorilor o analiză clară și echilibrată a evenimentelor curente.

Ultimele Stiri